De ce nu se mai gasesc produsele PENATEN?
Daca stie cineva sa-mi raspunda va rog frumos!
Raspunsuri
mamaruta spune:
Si noi eram fani Penaten, si m-am intersat atunci cand aveam nevoie, si am aflat ca piata romaneasca nu este pregatita pentru astfel de produse.
Nano, dar cupii tai nu-s cam marishori pentru produsele astea?
petruta spune:
Era prezenta firma la Baby Expo( sau probabil,era un importator ). Am primit si o mostra si am retzinut ca desfacerea produselor se face prin farmacii. Sincer nu am cautat.
Petruta & bb Mihai
http://community.webshots.com/user/gabrielmil
nadina spune:
Noi dam cu Sanosan, foarte bune.
Noi, adica mandarina, nu mami.
Cu respect,
Nadina
"Poate pentru lume esti o singura persoana, dar pentru o anume persoana esti intreaga lume"(Marquez)
Camelia spune:
Nu se gasesc produse Johnson&Johnson? Ca astea erau echivalentul pt piata de est a Penatenului...
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
cici spune:
eu am lucrat ca agent de vinzari in cosmetica si pot sa
va spun ca aceste produse nu se mai importa.nu au avut reclama
si nefiind cunoscute nici nu au avut succes.
spre deosebire de J&J ,produse care merg si mergeau foarte bine
pentru Penaten ,trebuia sa ne rugam frumos de farmaciste sa ia cite
ceva.
Dupa ce nu am mai avut la distributie Penaten am cumparat tot eu mult si bine aceste produse din magazinele unde le distribuisem.
Firma importatoare pentru Penaten era AXXON iar acum este ROMSAR.ROMSAR-ul are J&J in continuare, dar am vazut la nemti o reclama la produse hibrid intre J&J si Penaten.
Poate ar trebui sa ne spuna mai multe despre asta fetele care locuiesc in Germania.
cici
mitub spune:
Habar n-am nici eu.
Le-am descoperit in urma cu un an, in Austria, am folosit ce am luat de acolo, dar in Romania...ioc. Eu mi-am inchipuit ca n-au ajuns la noi inca, in nici un caz ca n-ar avea cautare.
Iar in ce ne priveste, J&J nu au corespuns asteptarilor cu mai nimic din ce am incercat, imi amintesc ca cel putin cu uleiul Miru s-a umplut toata de bubulite :-(.
Si nu se compara J&J cu Penaten..........poate ca si aceste J&J au fost facute special pentru Europa de Est, cum au mai fost productii de pampersi si alte nebunii.
Imi pare rau ca nu te pot ajuta, sfatul meu este sa vorbesti cu lume care pleaca sa-ti aduca.
Pupici la mamici si nani la bebici!
Boga
Anina_n spune:
Si noi, am intrebat la farmacie de "Penaten" si ni s-a spus ca nu se mai fabrica. Norocul nostru a fost ca am primit tocmai din indepartata Canada, o cutie dar, care s-a terminat dupa 12 luni de folosinta. Si am trecut la crema preparata de farmacie, cand este cazul.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 9 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina