De la ce varsta teatru' de papusi.

De la ce varsta teatru' de papusi. | Autor: Sobo

Link direct la acest mesaj

De la ce varsta au mers copii vostrii la teatrul de papusi si cum s-au comportat prima oara?
Si legat de asta, mamici din Brasov, de unde aflu programul teatrului de la noi, ca nu mai vad sa apara in ziar cum stiam eu pe vremuri.

Sobo si BB Dragos

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vio spune:

Buna,

Nu stiu sa raspund decit la a doua parte a mesajului tau :). Eu am vazut saptaminile trecute programul teatrului afisat la avizierul acela de peste drum de Universal, acolo unde este afisat si programul cinematografelor.

Numai bine,
Vio

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Eu cred ca pot sa iti raspund la prima intrebare. Prima data la teatru de papusi a fost in cadrul gradinitei (pe la 2 ani si 8 luni). S-a comportat super si acum dupa o luna de zile cand isi aduce aminte ne povesteste de animalele care s-au urcat pe perete si au zis "sa fiti cuminti copii".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

daria avea 1 an si 9 luni cand am fost prima oara la teatru de papusi. ne pregatisem toata saptamana pentru capra cu trei iezi si au schimbat programul cu scufita rosie. noroc ca stia si despre scufita cate ceva. i-a placut. pe urma am fost la un spectacol "ghemotoace de hartie" care nu pot sa zic ca a impresionat-o prea tare. si in sfarsit la ultimul spectacol, pentru ca de atunci nu a mai fost, ceva cu vrajitoare. atunci a trebuit sa iesim rapid din sala pentru ca nu mia vroia sa stea si in graba mea mi-a scapat si portofelul cu o suma destul de ...cand am ajuns acasa i-a povestit bunicii ca ei nu i-a placut la "piatul papusilor" pentur ca s-a stins lumina si a venit "o muzica tale".
programul il aflam de la prietenele mai mari ale dariei iar mamicile lor dadeau telefon. eu de cate ori am vrut sa ma uit dupa afise ratam ocazia. luna viitoare v-a veni si daria in brasov si sper sa o pot duce in week-end si la teatru de papusi. pentru ea teatrul de papusi e ceva la ordinea zilei, mai nou vrea si ea sa faca teatru dar se pirde in amanunte, ba vrea ca broasca sa fie adevarata si ma pune sa-i cumpar una, ba crocodilul e mic si nu e periculos... in schim eu, ca sa manance, imporvizez destul de des teatru de papusi, o mai pun sa-si aleaga si personajele...poate ne vom intalni pe acolo!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

rectific, 1 an si 6 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cgabriela spune:

Noi am dus-o pe Briana prima data la Teatru de Papusi pe 14 septembrie 2003. A fost pesa Danila Prepeleac . Nu a fost piesa pt. ea dar a fost incantata si a rezistat pana la sfarsit . de la 11 pana la 12.30 cu o pauza. de atunci mergem in fiecare duminica. Este incantata nu se sperie si ii plac papusile si muzica!
Gabi si Briana (Timisoara)
http://community.webshots.com/user/cgabriela

Mergi la inceput