PROPOLIS

PROPOLIS | Autor: Maria13

Link direct la acest mesaj

Sambata am avut ocazia sa cumpar Tinctura de PROPOLIS (30%). Am auzit ca trateaza un spectru larg de afectiuni, de la cele respiratorii la cele digestive. Problema este ca nu stiu cate picaturi sa-i dau baietelului meu, in varsta de 1 si 4 luni. As incerca sa-i tratez o tuse care dureaza de 2 saptamani. Trebuie sa precizez ca merge la cresa.
Tinctura am cumparat-o de la un particular. Oare trebuie sa-i dau propolis controlat?
Maria

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

eu i-am dat in jurul varstei de 2 ani cate 10 pic de doua ori pe zi. cam o luna.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielac spune:

nu e prea mic pentru tinctura de propolis, ca stiu ca are alcool????????

Dana si Diana-Maria
http://www.babiesonline.com/babies/f/fatamea
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=diana+nou&mid=201&cid=1072
paginuta personala:
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=danielac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns otau spune:

Cred ca cel mai bine ar fi sa cumperi tinctura de propolis de la plafar. Pentru tuse, tot de la plafar, mi s-a recomandat BARAKA (capsule gelatinoase cu esenta de chimen negru). Baiatului meu i-a trecut tusea. Eu ii dau 3/zi, dar are 5 ani. Tu la varsta bb-ului cred ca ai putea sa ii dai 1/zi. Totusi trebuie intrebat neaparat la plafar.
Sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Sa ai grija ca Propolis-ul, ca si laptisorul de matca au un potential alergen ridicat. Poate e bine sa ceri sfatul unui medic inainte sa-i dai Propolis. Si in orice caz, ai mare grija de unde il procuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriella spune:

Buna!Eu nu stiu cum se da propolisul insa pot sa iti spun ca fetita mea (si ea merge la cresa)a scapat de tuse cu un galbenus de ou si o lingurita de miere,amestecate foarte bine,i-am dat timp de 5 zile.Atunci i-a trecut foarte repede tusea,problema e ca acuma iar tuseste si nu vrea sa mai ia sub nici o forma,ii vine sa vomite :)).Acuma ii dau sirop de muguri de brad,dar nu de la farmacie ca nu a avut nici un efect,ci facut in casa si vit.C Multa sanatate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Buna,
Am vazut subiectul tau de ceva vreme si am revenit acum ...pentru ca...luam propolis:azi l-am cuumparat de la farmacie(nu detin plafar in apropiere)..este si pentru pici ...si zice asa: pt. copii de la 1 la 3 ani se dau 5 picaturi/3ori zi ( asa mi-a spus si farmacista)Trebuie sa-l urmaresti daca este alergic...vad ca baietelul meu nu are inca simptome;acum nu stiu daca-i bine asa...am vazut pe site si alte mamici care au dat copiilor propolis, dar nu stiu cum si cat timp....nici eu nu stiu cam cat timp pot sa-i dau....am inteles ceva intre 10/15 zile pe luna.Poate sa ma ajute cineva ?
gaby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

cand i-am dat dariei tinctura de propolis faceam pauza de 10 zile dupa administrarea lui care dura tot zece zile, asta pana am terminat sticluta care era destul de mica, nu-mi mai aduc amiunte cat a durat tratamentul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maria13 spune:

Nu am reusit sa-i tratez tusea naturist si am fost nevoita sa-i dau un antibiotic. Incepuse sa tuseasca foarte rau. In 3 zile s-a oprit din tusit. Propolis nu i-am mai dat fiindca este luat de pe DN1 si mi-e teama.
Numai bine,
Maria.

Mergi la inceput
Mergi la inceput