Aurora Boreala (Luminile nordului)

Aurora Boreala (Luminile nordului) | Autor: khristin

Link direct la acest mesaj

Nici o imagine nu poate descrie splendoarea fenomenului natural cunoscut sub numele de Aurora Boreala sau Luminile Nordului. Luminile nordului au fost fost descrise in timpuri stravechi de eschimosi, indieni, diversi exploratori si chiar mentionate in Vechiul Testament. Ben Franklin, Aristotel, Descartes, Goethe, au fost fascinati de lumina ei pe cer. In ultima vreme am inceput sa citesc mai multe de Aurora, sper sa am ocazie sa o si vad o data...:)))) Va dau un link mai jos

www.universe.go.ro/foto.html

Cristina

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi2003 spune:

Da khristin, trebuie sa fie un spectacol natural minunat!
Am vazut anul trecut la un post local de televiziune un interviu cu o bihoreanca care a vazut acest fenomen natural, a venit cu imagini si descrieri in emisiune.
Multumim de site, am vazut imaginile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Este absolut superb si fascinant!Multumim

Iren&Bogdanelu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fatadedac spune:

Demential! Noi ne gandim sa vedem chiar aurora boreala, poate daca ne indeplinim planul de a vizita Rusia, o sa vedem si aurora.

Claude

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana P spune:

Feeric ... Khristin daca afli mai multe tinene si pe noi la curent cu amnunte ... iti doresc sa o si vezi, dar sa ne arati si noua poze.
Multumesc pentru link.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EDDY spune:

SUPERB !!!N-am vazut in viatza mea ceva atit de frumos.Cea mai frumoasa privelishte ce am admirat-o,a fost pe 15 August 1998.Ma aflam pe o stanca,pe malul marii,in San Benedetto del Tronto-Italy cu cel mai bun prieten al meu shi am vazut o ploaie de stele.A fost pentru prima shi cred ca ultima data in viatza mea,cind am vazut atit de multe stele cazatoare intr-o singura noapte.Ceva de vis

Eddy & Antonia Naomi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adela P spune:

E intr-adevar superb, eu am reusit sa o vad anul trecut impreuna cu sotul meu, era noaptea pe la 11, veneam din oras si am oprit masina sa admiram privelistea pt vreo ora cred. A fost mirific.
La fel si cometele de acum doi ani parca, cine le-a vazut au fost extraordinare, unde te introceai comete, una dupa alta, au tinut de pe la ora 4 jumate dimineata si pana s-a crapat de ziua. M-am trezit in dimineata aceea cu ochii carpiti de somn doar ca sa le vad. Cica e un fenomen care se repeta odata la 25 de ani.

Adela
http://community.webshots.com/user/adela23_1999

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Fetele canadeze, uitati-va pe cer diseara sa vedeti aurora boreala...sper sa nu fie innorat doar!

Cristina

Mergi la inceput