Nu ne mai trageti pe dreapta!

Nu ne mai trageti pe dreapta! | Autor: Ela

Link direct la acest mesaj

DA – este un site pentru adulti, unii parinti, altii pe cale de a deveni, altii pur si simplu se simt bine pe DC!
Si atunci de ce politia asta?! Subiecte controversate vor exista mereu, indiferent ca se discuta despre necesitatea premergatorului sau soarta Romaniei sau viata lui X, persoane care nu pot iesi din anumite tipare la fel, schimb de replici mai acide – de asemenea!
Si atunci?! Eu stiu – si poate stiu prost – de aia si scriu acum, aici – ca a fi adult implica nu doar a avea o parere ci mai ales – de a fii perfectibil! Fara dialog o vom invata – poate! si numai daca suntem, bineinteles, suficienti de deschisi - in the hard way!
DC este locul in care ne intalnim, schimbam impresii si informatii, ne suntem alaturi la bine si la greu si avem pretentia ca suntem O MARE FAMILIE! In familie vii cu toate, bune si rele – si astepti support dar si dojeni, cand e cazul! Si noi nu mai suntem copii! Deci ar fi trebuit sa stim pana acum ca cineva care nu e de accord cu tine poate iti vrea binele sau stie mai bine decat tine cum stau lucrurile!
De ce devenim atat de repede lezati de pareri contra? Mai ales ca la subiectul – care intr-adevar ar fi fost bine sa fie Sticky – al lui Iubibubi (Rosiile – noua arma de distrugere in masa) – toti am cazut de acord ca tonul face muzica!

Sunt de accord – mentalitatile trebuie schimbate si tiparele sparte! Dar haideti s-o facem ca intre adulti si daca cerem toleranta – sa fim primii care dam dovada de asa ceva! Cum a zis si Reiki – acordati-ne putin credit si lasati subiectele sa moara de batranete!

Ca de obicei,
Numai bine!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vivi.chiriac spune:

Frumos zis,insa....traim intr-o lume nebuna!!!Mentalitatea?!Mai avem de asteptat, poate copii nostri sa fie altfel, ca generatiile astea ne dau batai de cap.Ne cu morile de vint.....oare cind vom realiza ca doar de noi depinde viitolrul nostru si al copiilor?!!Sa auzim numai de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Ela,Reiki se refera la subiectele cu partea I-a,2-a....5-a
Cat despre problema pe care-o ridici tu,sunt de acord ca fiecare avem dreptul sa ne spunem parerea,care poate sau nu sa comvina celorlati,fara sa ne trezim mereu cu pumnul in gura.Insa,ce conteaza,cred eu,e modul CUM o faci!

quote:
Initial creeata de Ela

Dar haideti s-o facem ca intre adulti

...Total de acord cu tine:ca intre adulti dar nu ca la piata!
(PARERE PERSONALA)

PS Personal am avut ocazia sa observ in destule forumuri acelasi timp de "cenzura",daca incercarea de-a mentine conversatia la un nivel civilizat se poate numi cenzura.Si mai cred ca cei raspunzatori de initierea,bunul mers si suportul material al acestui site au dreptul sa-si stabileasca propriile limite in acest sens.

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Veve - stiu, dar mi-e placut cum am spus-o si de-aia l-am citat!
Si Vivi - tocmai pentru a da o sansa copiilor nostri sa fie altfel trebuie sa fim mai atenti cu noi!

Mergi la inceput