Fetelor cine poate sa ma ajute cu mai multe amanunte...?
Cristi la 6 luni a facut o forma de pojar sau pojarel ca nici medicii nu au fost foarte siguri...
Acum, pentru ca se apropie vaccinul de 1 an unde va trebui sa-i bage si acela pentru pojar m-a trimis sa-i fac niste analize printre care si cea in care trebuie sa apara anticorpii de pojar.
Aceasta analiza nu se facea unde am avut eu trimitere si ar trebui sa o fac in alta clinica...numai ca deja bietul cristi a fost chinuit o jumatatae de ora pentru a i se lua singe din vena si fara nici un rezultat(nu a curs decat f putin singe ..insuficient pentru majoritatea analizelor)dupa care i s-a luat din degetel ca sa-i faca totusi analizele de rutina (hemograma,calciu, fier, magneziu..etc).
As vrea sa stiu ce reactie poate sa aiba vaccinul de pojar asupra corpului daca copilul a avut deja pojar?
Nu vreau sa-l mai chinui inca odata fara rost pentru ca din vena tot nu va putea sa-i ia sange...venele lui sunt prea mici iar sangele nu are presiune sa ajunga in eprubeta.
Am sunat la alte clinici si toate mi-au spus ca aceasta analiza se recolteaza numai din vena.
Dar daca nu a avut pojar si nu-i fac acel vaccin?
Va rog da-ti niste sugestii ca sunt in cumpana...iar medicului lui e total aerian...nu ajungem niciodata pe aceeasi lungime de unda.
Numai cand ma gandesc ca se inegrise toata manuta de cat l-am fortat sa stea nemiscat cu acul ala in vena mi se face rau...si pentru ce pt doua trei picaturi de sange...
OANA si CRISTI
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi