Ce se intimpla cu bb?

Ce se intimpla cu bb? | Autor: MLDiana

Link direct la acest mesaj

De cite ori vine o prietena de a mea in vizita,Tiara ( aproape 5 luni) o ia somnul si incepe sa zbiere de nu pot sa o linistesc nici cum.Pina la urma adoarme, insa cu greu .Cu o baita calda si plimbari etc.Ce o avea ,nu stiu.
DAca nu vede pe cineva strain e perfect normala.Sta treaza 3 ,4 ore si cind ii e somn o pun in pat si doarme.Chestia asta nu s-a intimplat nu mai odata .Nu pot sa ma intilnesc cu prietenele ca stiu ca o apuca zbieratul.
Ce se intimpla cu ea?

Lidia ,Tiara si David D.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bAly spune:

Cam pe la aceeasi virsta am patit si eu exact la fel cu gargaritza mea. Nu puteam sa mergem nicaieri in vizita ca plingea de nu stiai ce sa-i mai faci sa o linistesti. Dar i-a trecut pe la 6 luni. probabil ca e o etapa a lor in dezvoltare cand se sperie mai mult de straini.

Alina si Andreea cea nazdravana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.chiriac spune:

Andrei,a inceput sa faca asa acum cind face 3ani,pina acum nu mi-a facut probleme insa de la un timpsi urla cind stau mai mult de 2min de vorba cu cineva.Asta e trebuie sa le respectam personalitatea.Eu il pedepsesc,ii tai ,calculatorul,video de pe lista.Uneori,cind ii amintesc ca il voi pedepsi din nou,tace si nu mai zice nimic,insa NU MEREU.totul va fi o.k.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

Si noi am patit asa de cand avea 3 luni Cristi.Nu puteam sa mergem nicaieri cu el ca ne stia tot cartierul...pe la 7 luni s-a mai potolit dar nu de tot...acum la 10 luni e foarte gelos si e cu ochii pe noi sa nu cumva sa bagam pe cineva prea mult in seama...sa numai pomenesc de vreun alt bb ca turbeaza doar cand te vede ca vb cu el dar sa-l mai ti si in brate...
Eu cred ca este vorba de personalitatea lor si poate se simt neglijati cand e altcineva strain in casa...
Asa ca ne descurcam cu putem si asteptam cu nerabdare sa ne facem mari si sa intelegem ca nimeni nu-i ia pe mami sau tati...

OANA si CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MLDiana spune:

Multumesc mult ,fetelor.Acum mi-am dat seama ca mai am un bb super atasat de mine.De obicei chestiile astea se intimpla pe la 8,9 luni.DAca de acum a inceput ,atunci cine stie ce o sa mai fie pe atunci.

Lidia ,Tiara si David D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

Am patit-o si eu de citeva ori cu fetita mea,
O rezolvam destul de repede ,o mingiiam pe frunte usor spuneam un Tatal Nostru ,apoi ii schimbam locul .Nu mi s-a intimplat des ,ce-i drept ,dar mi s-a intimplat.Anumite persoane aveau darul sa o faca sa plinga numai uitindu-se la ea. Dupa care le refuzam politicos privilegiul de a o vedea inventind diverse motive. Poate a luat-o cineva in brate , necunoscut,si de atunci ,a prins frica de straini .
Este o mare greseala sa tulburam linistea bb-ului in acest fel si urmarile cam astea descrise de tine sunt.Ai rabdare cu bb ,el nu este vinovat de ce simte si nici nu trebuie pedepsit intr-un fel pentru ca s-ar simti cu adevarat tradat Prietenii pot sa vina in vizita cind BB doarme.
pupici

cici

Mergi la inceput