bb mic n-are nimic...

bb mic n-are nimic... | Autor: Marina6

Link direct la acest mesaj

Am reusit si eu pana la urma sa fac un bebel care nu face altceva decat sa pape si mai nou de vreo saptamana ridica binisor de tot capusorul...as vrea si eu sa stiu,daca, pana acum nu mi-a dat nici un semn de durere sau ceva as mai putea sa ma mai astept la colici sau ceva ...sau e de ajuns ca m-a durut pe mine burtica primele doua saptamani si nu imi va mai face nimic el?
Intreb si eu sa stiu ca nu m-am mai gandit pana acum cateva ore la asta ...dar eu sper ca nu are nimic...
Are o luna si o saptamana implinite azi si 4.920 kg. nici nu stiu ce sa ma mai fac cu el ca ma fascineaza pe zi ce trece cu frumusetea lui, sper ca nu sunt singura si ca toate ati avut parte de scumpei de copilasi ce va sterge fiecare suparare de pe sufletel numai privindu-l...
Nici nu stiu ce sa mai zic poate ca vreodata am sa imi iau inima in dinti si am sa va spun si de ce sunt suparata pe toate femeile din lumea asta ....ca nu au fost in stare sa ma ajute cu un sfat cand l-am cerut in legatura cu nasterea, si ceea ce fac doctorii in sala de nastere avend astfel de infruntat o experienta groaznica, eu una nu am sa iert doctora ce a fost cu mine la nastere nici o secunda si ma rog zi de zi sa o ierte D-zeu ca eu una nu voi fi in stare niciodata sa o fac....As avea de facut o afirmare la toate cele intamplate in sala ...pentru ca din cauza multor proaste mie una nu mi s-a ascultat rugamintea de a naste natural....
Va urez o zi buna si sanatate tuturor...
Hugs...
Marina si Robert Georgian

Marina6

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Marina spune:

Marina eu zic sa lasi amaraciunea si sa te bucuri de bebe cu tot sufletul.
Cat despre colici nu e neaparat sa faca...asa ca esti o mamica super fericita. Maria mea a avut caam de pe la 2 sapt la 2 luni dar destul de usurele si se calma daca o tineam pe burtica mea.

Felicitari si numai bine atat tie cat si lui Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns korinna spune:

daca m-are...n-are si e ok..nu e obligatoriu sa aiba...la mine primul bb a avut pana 4 luni..si asta mik(are 4 luni acum)nu a avut deloc

KORINNA mamika x 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivi.chiriac spune:

Bravo tie,esti o mamica fericita,eu am tras-o 5luni cu Andrei,si innebunisem de stres.Sa-ti traiasca,nu te mai gindi la ce a fost viata merge inainte.O pt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina6 spune:

Va multumesc mult de gandurile bune ce mi le trimiteti...dar credeti-ma ca mie nu imi convine deloc ca m-au taiat pentru ca acum imi e si frica sa fac prostii si sunt mai rau ca atunci cand eram virgina si in alta ordine de idei ca orice ma deranjeaza si oricat am grija de mine imediat se fisureaza pielea acolo si nici nu mai stiu cu ce creme sa mai dau ....e greu si daca ar fi fost organismul meu de vina as fi trait poate altfel cu ideea...

hugs Marina si Robert Georgian

Marina6

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

nu esti prima care ai fost taiata "acolo" si incearca sa intelegi ca e mai bine ca s-a procedat asa si nu s-a rupt de la natura. una e sa cosi ceva ce ai taiat ianinte si alta ceva ce sa rupt, sfasiat... tot raul spre bine. nu te mai gandi la ce a fost, ca a fost asa si nu latfel, ca ar fi putut sa nu fie..., important e ca ai un bebe mic si frumos de care, vad ca este mandra. sa-ti traiasca si sa te bucuri mereu de el! sanatate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns janib spune:

Esti o mamica foarte fericita. Sa iti traiasca bb-ul sa fie sanatos. Lasa grijile, stai linistita nu e neaparat sa faca. Gaza mea nu a avut deloc colici, intr-adevar pe mine m-a durut burta in prima luna mai rau dar doar atat. Succes in noua slua de mamica si succes cu tot ceea ce vei intampina pe parcurs.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sobo spune:

Sa-ti traiasca BB si sa fiti fericiti alaturi de el. E bine ca nu are colici. Sa ai grija in continuare ce mananci, in caz ca-l alaptezi natural. Stai linistita ca teama legata de subiectul 2 trece dupa prima incercare si era mult mai rau daca nu te taia, ca se putea rupe mult mai urat. Crezi ca la o eventuala cezariana nu te deranja taietura?!
Multa sanatate tie si lui BB.

Sobo si BB Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela.mustaciosu spune:

Eu m-am chinuit mult cu taietura care s-a vindecat ingrozitor de greu, atat de greu ca medicul m-a suspectat de diabet, am facut si niste granuloame de fir - parca asa le-a spus, n-a fost deloc usor. Dar a trecut ca si cand n-ar fi fost. Mai ai un pic de rabdare. Injura cat vrei ca sa te descarci, dar nu te necaji, pentru ca va fi bine. Sa-ti traiasca puiutul si sa fie sanatos, sa te bucuri de el!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mazarica spune:

Sa-ti traiasca copilul . Nici al meu nu a avut colici. Am inteles ca sunt cazuri in care, daca nu au bb-ii , au mamicile colici. Poate asta ai avut tu.
in legatura cu al doilea subiect, eu zic ca e mai bine asa, ca te-au taiat. Si pe mine m-au taiat, singura crema a fost cea de galbenele si spalaturile de rigoare ( cloramina si iod- nu mai tin minte exact). M-am vindecat mai greu, am reluat "activitatea" dupa 2 luni, destul de dificil, dar cu multa rabdare si dragoste va fi foarte bine, dispar toate temerile. Crede-ma am fost in aceeasi situatie.

Mergi la inceput