Negări de sus !

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns AlexandruL spune:

Revin cu subiectul acela cu românii în afara granitelor (nu mă refer la cei stabilitzi nafara granitzelor ci la cei care merg în occident unde "umblă câini cu colacii în coadă")
Deci eu nu ă refeream la tzigani egal ce fac ei pentru mine tziganul este tzigan indiferent de ce bani conduce si ce rang are în comunitatea lui.
Români la care făceam eu referintză sunt acei oameni care merg în România si chipurile selectează fortză de muncă de la Medici (femei) până la minori care nu au altceva de fäcut decât să le bage la produs pe fete (si nu uitatzi sunt cu studii superioare) iar copii fiind minori fură în fel si chip fiindcă politzia chiar de îi prinde trebuie să le dea drumul si în 2 ore iar fac acelasi lucru pentru care sunt dusi în occident.
Românii Sofi de care vorbesc eu sunt mai periculosi decât multzi teroristhi.
Gândestete că te întorci acasă la cei dragi cu 600 de Euro după ce ai muncit ca un rob în ocident (asa este exploatat un străin ) te usci în autocar si în câteva parcări plictisit de drum întâlnesti românii get beget români nu altă natzie , si te bagi asa într-o doarä sä joci alba neagra , câstigi imediat 50 de Euro , dar pentru atzi primi banii câstigatzi tu rebuie să aretzi că ai bani . Asa sa întâmplat nu de mult cu un tânăr care se întorcea acasă în România , om care a muncit la greu si se ducea acasă cu sigurantză cu un gust amar despre occident câtigä la alba neagra 50 de Euro. si tâlharii care nu sunt putzini în acel cerc zice să arate că are bani (Euro) , obosit plictisit si emotzionat că după multă vreme se întoarce acasă nu îsi dă seama la ce este expus , scoate 600 de Euro îi arată si îi sunt smulsi pur si simplu din mână^o parte din tâlhari intră în restaurantul benzinăriei si el după ei implorând si rugând pe unu altul dintre tâlhari si trecători să îsi primească banii înapoi dar el acei bani nu îi mai vede , autocarul pleacă si uite asa l-a pestit pe nevinovat de 600 dE Euro.
Nu contează în ce etate esthi dacă stiu si îsi dau ei seama că detzii sume considerabile de bani o scot cu orice metodăsi mijloace fără ca cineva sä îi vină în ajutor.
Asta se întâmplă pe tot traseul atât la dus cât si la întors JAF !
Ne sthiind limba tzări respective vorbesti în vânt.
Alte gafe la Roma la Paris în Spania Austria si uite asa Austrieci se gândesc dacă îi mai lasă pe Români să le mai tranziteze sau să le mai viziteze tzara fărăviză. Cauza este una marea majoritate a românilor care îsi permit să piardă vremea prin occident fără să îi lege ceva de tzară sunt acei "jmecheri" bine făcutzi si care nu au nici un dumnezeu , fac lucruri la care occidentalul nici nu poate să îsi imagineze.
Rusi , sârbi , tzigani si alte rase si "cetătzenii" fură dar nu în acest fel si nu în acel mod cum opereazä "uscăturile" din România si sunt mult mai multzi decât alte rase . De accea se spune Români .
Multe ar fi de spus dar cred că este suficient .
Asta am scriso ca să sthitzi de ce să vă feritzi nu pentru a critica românii .
Sunt Român o spun oricui mă întreabă în orice tzară nu mie rusine fiindcă sunt eu !

AlexandruL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Din nou iti dau perfecta dreptate. Si eu spun ca sunt romanca, si voi spune asta intotdeauna. Cand sunt cu straini imi laud tara, nu permit sa se spuna nimic rau de natia noastra, insa, cand sunt intre noi, spun ce am pe suflet. As vrea sa devenim mai buni, mai generosi. Sunt satula de tot ceea ce vad in fiecare zi.

Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MirelaV spune:

din pacate crinuta, ai dreptate..dar eu inca sper ca putem face primavara si cu o floare..ti-am mai zis..speranta moare ultima..

MirelaV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yasmine spune:

Alexandru lasä asta te rog

Mergi la inceput