Buna fetele,
Am nevoie mare de ajutor!La serbarea de Halloween, Laura are "rol de sarpe"!!! si prin urmare are nevoie de costum.Dar cum arata un costum de sarpe? Am cautat pe net si-am gasit toate bazaconiile mai putin ce ma interesa pe mine. As putea sa i-l cos eu(ma pricep si-mi place) dar habar n-am cum.Are cineva vreo idee? Va rog!
multumiri si
asta da "tema de gandire..tema ptr acasa"..hihi..chiar m-ai facut curioasa..sa ne spui si noua ce ai hotarat..
MirelaV
exista Halloween in Romania?
si ce reprezinta aceasta sarbatoare?
din ce an dateaza?
este "traditie"nu?
Esteee, cum sa nu! Si Thanksgiving, si Oktoberfest. La anul aud ca avem si 4 iulie, bashca Caderea Bastiliei.
Nu va suparati, n-am spus-o cu rautate, mi se pare doar amuzant ce rapid am importat tot felul de sarbatori. Pe de alta parte, daca e un prilej de bucurie...de ce nu?
Cit priveste serpisorul...chiar ca m-a incuiat. Dar cred ca un costum mulat, gen combinezon de balerin, verzuliu cu solzisori brodati eventual, cu casca (combinezon cu capison vreau sa spun) si o masca separat pe fatzuca...Ce ziceti?
Petrecere frumoasa!!!
Uite, ideea Liviei este foarte buna. :)))
Un combinezon cu capison sau casca (precum cea de ca piscina) de culoare verde sau maro (aici nu am vazut decat serpi maro :))).
La serbarile copiilor japonezi am observat ca se poarta masti - dar nu pe fata, pe frunte, ca un fel de coronita. Din carton - ca cele de la Serbarea Abecedarului. Fa si tu una din asta si deseneaza pe ea un sarpe, sau numai mutra sarpelui, cu limba bifurcata, neaparat.
Daca imi mai vine vreo idee, iti scriu.
Ii poti face la spate o prelungire a costumului, o codita tubulara, pe care o poti si incolaci de cateva ori, daca ii bagi inauntru sarma de ex.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai