De ce numai pe-o parte?

De ce numai pe-o parte? | Autor: georgia25

Link direct la acest mesaj

Am o fetita ce in curand va implini 4 luni.Pana aici toate bune,dar nu doarme decat pe o parte (stanga),si ma ingrijorez-am impresia ca i se aplatizeaza capul pe acea parte.Or mai fi si alte repercursiuni?
Ori de cate ori o intorc si pe cealalta parte,iese 'scandal' mare !
Va rog ceva sugestii pentru dezvat? Eu nu mai stiu ce pot face..Multumesc.Georgia.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_ spune:

Incearca sa o pui si pe cealalta parte, iar in timpul zilei cand o supraveghezi pune-o pe burtica. Si bb Andy facea cam acelasi lucru iar acum la aproape 8 luni doarme numai pe spate.

Dana&bb Andy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana csaki spune:

Eu am o finuta, are acum 3 ani jumate si bebelus fiind dormea numai pe dreapta.Pe la 7,8 luni avea capul turtit(eu nu sunt medic dar toata lumea zicea ca din cauza asta).Acum nu se mai vede, are parul mai lung si e o dulcica cu niste ochisori albastri superbi, dar la vremea aceea aveai o senzatie destul de ciudata cand te uitai la ea, ti se parea ca are fata intr-o parte.Mamica ei, dupa lungi insistente din partea familiei, i-a pus o perna mai mare, facuta sul, la spate, obligand-o sa doarma pe partea cealalta, dar clar ca au avut cateva zile de cosmar insa pana la urma s-a dezvatat. Nu stiu daca a facut bine sau nu, poate mai sunt mamici care au alte sugestii.

Mergi la inceput