Probleme de cuplu

Probleme de cuplu | Autor: Laura _Oprescu

Link direct la acest mesaj

dragele mele amice,
am o mare rugaminte..as vrea sa imi ajut o prietena care trece printr-o grava criza de cuplu...merg deja la terapeut..pur si simplu sunt depasiti de tot ceea ce presupune a creste doi copii singuri ,fara bunici..el ocupat, cariera, bani,serviciu nonstop, etc...ea singura acasa cu cele doua printese...se iubesc ,dar s-au pierdut printre grijile care s-au ivit...
rugamintea mea se indreapta catre fetele care stiu un site similar cu acesta, dar in care se vorbeste in limba franceza sau engleza...as vrea sa o fac sa vada ca poate discuta si astfel si sa incerce si ea asemenea experienta..o sa ma apuc sa caut si eu,dar am zis sa va solicit mai intai ajutorul ...va multumesc...pupici multi...

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Primul site care mi-a cazut la-ndemana e iVillage(engleza);uite aici un link:
http://www.ivillage.com/relationships/
si-n stanga e o lista de unde-si poate alege un topic sau intra direct pe "message boards".Daca mai descopar ceva....

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Veve,multam fain..chiar a fost la mine in weekend si i-am aratat raspunsul tau, i l-am tradus si a fost surprinsa,dar am continuat apoi pe site-ul de la tine...ne-am amuzat, dar prea putin pentru ca era tarziu si copiii cereau atentie...multam inca o data...pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face ar fi sa se apuce de citi literatura de specialitate, care, slava Domnului, abunda. Pe amazon.com gaseste din plin la capitolul books/relationships parca. Am umblat si eu pe acolo si am gasit niste titluri interesante. Daca o intereseaza sa-mi spui, o sa le postez cu mare drag.

scarmanus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi_dalma spune:

quote:
Originally posted by scarmanus

Cel mai bun lucru pe care l-ar putea face ar fi sa se apuce de citi literatura de specialitate, care, slava Domnului, abunda. Pe amazon.com gaseste din plin la capitolul books/relationships parca. Am umblat si eu pe acolo si am gasit niste titluri interesante. Daca o intereseaza sa-mi spui, o sa le postez cu mare dr.

scarmanus

total de acord ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura _Oprescu spune:

Multumesc de informatii,recomandarea cu cartile e buna, dar nu e prea practica in cazul ei...Enya cea mica are numai trei luni, iar Chloe cea mare are doi ani...va dati seama ca alearga de la una la alta si in timpul siestei isi aranjeaza casa...joia au terapeut si cu fetele voi sta eu sau baby- sitter-ul cu ea...in curand se va muta in alt oras,deci cu atat mai mult...nu are timp de citit...oricum in ultimul timp am tot iesit impreuna de cateva ori pe saptamana si parca si-a mai revenit...de trecut stiu ca o sa treaca , ei se iubesc , se vede , numai ca asa de bine ar prinde niste bunici aici...sa aiba ceva timp si pentru sufletul lor...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Laura, si de ce nu cheama unul din bunici? Prietena mea si-a chemat ambii parinti in Noua Zeelanda si tare de folos ii sunt acum.

Mergi la inceput