Circul!!!

Circul!!! | Autor: wwwcristian

Link direct la acest mesaj

Din pacate premiera spectacolului "Galaxia extraterestrilor" se amana pana la sfarsitul lunii octombrie.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Eu zic sa vedem partea buna... spectacolul va fi mai bine organizat, lumea va astepta cu nerabdare sa mearga la circ, apoi, la inceputul lui noiembrie, vin shi eu acasa :-D

Pupici si nu fii necajit, clovnule!
Boga

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wwwcristian spune:

quote:
Originally posted by mitub

Eu zic sa vedem partea buna... spectacolul va fi mai bine organizat, lumea va astepta cu nerabdare sa mearga la circ, apoi, la inceputul lui noiembrie, vin shi eu acasa :-D

Boga

Din pacate eu nu intru in spectacol deoarece e spectacol rusesc. dar eu am evenimentele mele private cu copii asa ca nu e nici un bai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica spune:

quote:
Originally posted by wwwcristian

quote:

Boga

Din pacate eu nu intru in spectacol deoarece e spectacol rusesc. dar eu am evenimentele mele private cu copii asa ca nu e nici un bai.

parca promiseseshi ca vii la întâlneala...

http://clowncris.freewebspace.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns wwwcristian spune:

quote:
Originally posted by monica

quote:
Originally posted by wwwcristian

quote:

Boga

parca promiseseshi ca vii la întâlneala...

"La sagesse, c'est d'avoir des rêves suffisamment grands pour ne pas les perdre de vue lorsqu'on les poursuit."

imi pare nespus de rau ca nu am reusit sa dau curs invitatiei dar daca ai avut curiozitatea sa intri pe pagina mea de web ai vazut ca eu in weekend-uri de obicei lucrez.am avut 3 zile de nastere in aceea zi si cu machiaj +lucru efectiv,cu totul dureaza ceva.cu alta ocazie poate.

Mergi la inceput