Cum e la Roma ?
Raspunsuri - Pagina 2
laura111 spune:
Alexandru, multumesc pt. sfaturi si pt. urari.
Eu intentionez sa calatoresc cu trenul pana acolo, la vagonul de dormit. Cu masina sau autocarul nu pot merge pe distante asa de mari pt ca am rau de masina.
De avion n-am bani si deci singura alternativa ramane trenul. Cred ca si la vama o sa fie mai simplu si mai repede daca merg cu trenul fata de autocar si in plus, mi se pare mai comod.
Pupici si mai astept si alte impresii, sfaturi, idei !
Laura - mama lui Vlad
AlexandruL spune:
laura111 , cu trenul si mai ales la vagonul de dormit ai să fi respectată chiar si de vamesi români ce să mai spunem de ceilaltzi , când o sä mergi spre Roma nu te va controla multă lume dar la întoarcere pe tot parcursul te va legitima cel putzin 4-5 politzisti , nu numai cei de frontieră dar vagonul de dormit este ideal pentru a călători în străinătate fiincă vamesii se vor uita altfel la tine si chiar si politzisthii. Avionul e cum e dar trenul este super . Nu transforma când îtzi cumperi ceva în bani românesti fiindcă atunci nici apă nutzi mai vine să cumperi :) călătorie plăcută !
AlexandruL
laura111 spune:
Alexandru, ma bucur ca mi-ai zis la ce sa ma astept pe tren.
Se vede treaba ca m-am orientat bine alegand acest mijloc de transp.
Cat despre preturi, asta e in UE...nivel de trai ridicat, salarii mai mari,dar si preturi pe masura.
Laura - mama lui Vlad
Yasmine spune:
Să ne spui si noă cum a fost cälätoria ca de altfel tot concediul
Distractzie plăcută !
Drum bun
laura111 spune:
Da, Yasmine, negresit o sa povestesc pe forum cum a fost.
Din fericire, am gasit o cunostinta care a fost la Roma in luna iunie anul acesta si a fost f. amabila si mi-a imprumutat o harta f. amanuntita cu toate traseele mijloacelor de transp.(cat costa biletul, abonamentul, pana la ce ora circula fiecare, etc.) si obiective turistice (preturi, ore de vizitare , etc.)asa ca am de gand sa imi fac trasee pe zile ca sa valorific fiecare clipa pertecuta acolo. Mi se pare mult mai eficient atunci cand planific o calatorie din timp decat daca as sta sa ma documentez la fata locului.
(adica mai putini timpi morti si o mai buna gestionare a bugetului).
Merci pt. urari, de abia astept sa plec.
Laura - mama lui Vlad