Salut,
Ce termometru digital cu citire in infrarosu imi recomandati, din experienta proprie (cine de ce produs a fost multumit / nemultumit) ?
Termometru pentru frunte Chicco (3.5 mil. lei pe bebelusultau.ro)
Termometru pentru ureche Citizen (2.3 mil. lei idem)
Termometru cu infrarosu Ufesa (2 mil. lei)
Hartman
etc.
Multumesc anticipat.
E-Mariu, salut!
Si eu am incercat la un moment dat sa cumpar un termometru' din asta, uricular - in ciuda pretului mare, ma gandeam ca merita banii, mai ales ca vazusem la niste amicii cat de usor se foloseste. Era si factorul psihologic - fetita amicilor era foarte incantata de fiecare data cand i se lua temperatura - dura doar 2 secunde, si-n plus mai citisem un articol tare ciudat despre luarea temperaturii rectal si consecintele viitoare. Mai vazusem si o varianta termometru "suzeta" !!! , nu mai stiu la ce firma, si cateva din aste cu infrarosii.
Totusi, dupa ce am mai cerut si alte pareri, ne-am luat un termemotru rectal de la Chicco, digital - care bipaie cand a ajuns la o temperatura constanta - dureaza mai putin de un minut. Important a fost faptul ca temperatura luata rectal este cea mai "apropiata" de cea "reala". Apoi, ne-am gandit (si viitorul a dovedit-o) ca nu o sa-i luam in fiecare zi temperatura, si astfel nu va fii nici cine stie ce stres pe copil si nici nu se merita "investitia".
Nu stiu cat ti-am fost de ajutor. Succes!
Am o solutie mai simpla: iti cumperi un telefon Nokia 5210, care are si termometru incorporat. Si nu arata nici rau.
Whau ce subiect amuzant....unde o fi papa? Lasa ca nu scap eu ocazia....v-am prins la sectiunea parintii spun lucruri trasnite.... Ai mei sunteti.
Marius (www.desprecopii.com)
e-Marius numa sa ai grija la setarile de sunet sa nu-ti bage vreo traviata din stomac :D
In final am achizitionat un Chicco (termiometru digital care ia temperatura pe frunte, in zona tamplei).
Cine doreste informatii suplimentare ma poate contacta.