recomandare termometru digital pentru ureche/frunt

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Buna!
Stiu ca pe lista de cumparaturi pt bebe (inainte de a ase naste) era trecut si termometru', iar moasa mi-a spus sa nu iau din ala pt ureche. Am intrebat printre colege (olandezoaice) si ele la fel mi-au spus, asa ca am luat unul digital care se foloseste doar rectal (si eu mi l-am pus sub brat si m-am speriat cand am vazut 34. ...). Nu stiu daca pt copii mai mari e valabila chestia, cine stie, poate la ei se poate folosi cel pt ureche fara probleme.
Toate cele bune si sanatate la pitici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cind ii cercetez temperatura doar pentru un moft ii pun termometrul de ureche (la fel Braun Thermoscan). Cind e serios si temperatura urca prea mult, il folosesc pe cel digital cu cap flexibil pentru funduletz care da rezulatatul in citeva secunde.
La cele digitale am f mare atentie cum le plasez si cind apas pe buton sa citeasca temperatura.
Cele digitale de ureche vor arata valori diferite dupa cum le asezi in canalul urechii, dupa cantitatea de ceara care blocheaza o citire corecta. Valori diferite cu un grad dintre o ureche si cealalta nu inseamna neparat infectie intr-una din urechi.
In ureche deja s-a obisnuit Marcu, erau momente cind ii luam din 5 in 5 minute (in zilele cu febra), dar in fund avem un circ teribil si asa am ajuns la cel mai rapid, cu cap flexibil si cu probe de plastic. Pe cele dinainte ori le-am spalat si au murit, ori dura prea mult pina "citeau" temperatura".
Andrada

Mergi la inceput