iubesc un barbat casatorit.....si el ma iubeste.
Raspunsuri - Pagina 9
Nicky spune:
Da Claudia si Country girl, sunt incepatoare ! Am gresit ! Pentru asta nu trebuie sa ma certati si sa radeti de mine ! Credeam ca noi femeile suntem unite intre noi....Scuze ca v-am deranjat ochisorii sensibili !Omorati-ma acum !
buburutza spune:
Va salut dragele mele prietene virtuale,
Ce mai faceti?
Am fost curioasa sa vad ultimele mesaje si am constatat ca subiectul meu nu a mai generat controverse,(este bine intr-un fel) dar am mai constatat ca nu am vorbit cu voi, nu m-am sfatuit de fapt, pentru ca asta doresc, ce fac in acest moment cu dorinta mea....(a noastra) de a avea un copil impreuna.
Ce credeti?
O femeie are voie sa aiba un copil cu un barbat cu care are o astfel de relatie?
Trebuie sa precizez ca eu noi nu ne putem casatorii, nici nu poate fi vorba de divort...ne iubim si ne este de ajuns asa cum am mai spus...dar este bine sa avem un copil al nostru?
danis spune:
intrebare: unde va locui copilul pe care vi-l doriti, si ce persoane vor fi familia lui? (intreb asta fiindca ai zis ca nu puteti divorta niciunul dintre voi)
korinna spune:
Auzi mah BUBURUTZA???Nu tzi-a trecut????Ca si simteam lipsa la subect asta!...la "active"..demult nu l-am mai vezut...da iaka n-avusei norok!!
KORINNA mamika x 2
dyana spune:
Draga Buburutza,
Sa inteleg ca ne mai dai o "tema pentru acasa"?
Oricum se vede ca tu stii cel mai bine ce trebuie sa faci, de ce ne mai intrebi pe noi?
cl spune:
quote:
Originally posted by Nicky
Da Claudia si Country girl, sunt incepatoare ! Am gresit ! Pentru asta nu trebuie sa ma certati si sa radeti de mine ! Credeam ca noi femeile suntem unite intre noi....Scuze ca v-am deranjat ochisorii sensibili !Omorati-ma acum !
Nicky, eu ti-am luat apararea, nu te-am certat! Hai, ochisori sensibili nu fiti tristi. Nu te supara, cand mai glumesc fetele, dar o fac pentru a mai destinde atmosfera. Pupici.
Claudia
hanna spune:
Vin si eu cu o intrebare, daca nu sunt prea indiscreta, tu de ce te-ai despartit de primul tau sot?
Cred ca esti constienta ca neavand ce sa mai astepte de la sotia lui, fiind bolnava dupa cum spui, asa cum s-a indragostit de tine, se poate indragosti de orice alta femeie.
Tu vrei sa-ti refaci viata; de acord cu tine, dar de ce neaparat cu un barbat insurat si cu asa mari probleme? de ce nu cauti unul necasatorit, sau unul divortat ca si tine?
adi_dalma spune:
quote:
Originally posted by buburutza
Va salut drele mele prietene virtuale,
Ce mai faceti?
Am fost curioasa sa vad ultimele mesaje si am constatat ca subiectul meu nu a mai generat controverse,(este bine intr-un fel) dar am mai constatat ca nu am vorbit cu voi, nu m-am sfatuit de fapt, pentru ca asta doresc, ce fac in acest moment cu dorinta mea....(a noastra) de a avea un copil impreuna.
Ce credeti?
O femeie are voie sa aiba un copil cu un barbat cu care are o astfel de relatie?
Trebuie sa precizez ca eu noi nu ne putem casatorii, nici nu poate fi vorba de divort...ne iubim si ne este de ajuns asa cum am mai spus...dar este bine sa avem un copil al nostru?
Dra buburuza ...
am senzatia (va) ca tu te cam amuzi ....
Urmatoarea intrebare a ta va fi cumva ... 'ce se va intampla daca vom descoperi de fapt ca suntem frati??!!!'
imi cer scuze daca gresesc
adadia spune:
Aia cu fratii e de la telenovea si eu zic ca nu se potriveste .Mai degraba asta cu sotia bolnava psihic e de la Charlotte Bronte - Jane Eyre in varianta romaneasca .
buburutza spune:
Si eu m-am gandit ca traiesc - Jane Eyre in varianta romaneasca, numai ca eu nu vreau o casatorie cu EL.
In ce priveste chestia cu amuzatul nu este adevarat eu asta traiesc....de ce crezi ca nu se poate?