As vrea...
As vrea sa ma trezesc usor si binedispusa dimineata, sa pregatesc un mic dejun delicios, sa-mi trezesc sotul cu o sarutare, sa intampin ziua cu un suras, sa fac un dus inviorator, sa ma fardeaz, sa ma imbrac frumos si...
As vrea sa ajung la serviciu la timp, destinsa si surazatoare, sa rezolv rapid si competent toate problemele care se ivesc, sa ma port frumos cu toata lumea si sa nu las pe nimeni sa ma scoata din sarite...
As vrea sa am timp de cumparaturi, de o plimbare prin parc, de o prajitura, de o vizita...
As vrea sa fiu mai optimista, mai calma, mai buna, mai receptiva la micile bucurii si marile frumuseti din jur...
As vrea sa adorm usor seara, fara sa fiu bantuita de ganduri negre, probleme nerezolvate sau anxietati...
Nu reusesc sa fac nici macar jumatate din cate as vrea...
Raspunsuri
danamai spune:
Mai sint si altii in acceasi situatie.
Nu esti singura care isi doreste toate acestea.
Oare e rau sa visam?
Roxana_G spune:
Toata consideratia daca reusesti sa faci si o mica parte din ele.
Important este sa nu abandonezi. Unele pot fi impuse - sa ai grija de tine, sa te plimbi, sa iti faci timp de cumparaturi. Azi una, maine alta. Eu cred ca odata intrate in rutina, e mai greu sa renunti la ele. Incercat si reusit in oarecare masura.
Incercat si insistat chestiunea cu optimismul - cu rezultate mult prea modeste.
E mai greu cu starile sufletesti. Oricat mi-as propune sa fiu surazatoare, mai scap un ranjet co-participantului la trafic care ma injura la semafor. . Si daca sotul nu vrea sa se trezeasca ..... Si oricat as incerca sa ma relaxez seara, tot ma alearga grijile in somn .
Rox
crinuta spune:
Nu cred ca exista cineva caruia sa ii mearga totul struna, care sa nu intampine greutati. Toti visam la asta, dar oare cati o au?
CRinuta
Nikita73 spune:
faptul ca iti doresti sa fi asa (optimista, calma), e deja un inceput de drum. Impune-ti sa te porti asa de cite ori iti aduci aminte si pina la urma iti va intra in obisnuinta (poate nu asa usor, dar merita sa incerci...)
Dana P spune:
As vrea ... si eu toate acestea dar e mai greu. Traim intr-o lume agitata, plina de stres si nesiguranta ceea ce de multe ori duce la neimplinirea viselor.
Mazarica spune:
Se spune ca daca vrei cu adevarat , poti.
Dar, e nevoie de mult vointa, de mult curaj si multa putere.
Eu una imi doresc cam aceleasi lucruri, dar inca n-am reusit sa le obtin pe toate. Sunt zile in care cred ca le am % si sunt zile in care n-am nici 0.1 % din ce mi-as dori.
Banti spune:
Am citit odata o chestie tare buna care s-a intimplat in realitate (nu la noi in Romania). Un tip era foarte optimist, placut, vesel, politicos, ce mai, toate lumea il placea. Chiar si cind era bolnav era o placere sa stai de vorba cu el si avea un mod deosebit de a te binedispune si incuraja. A fost intrebat odata cum de resuseste sa fie asa mereu???!!!Si el a raspuns foarte simplu: in fiecare zi cind ma trezesc dimineata imi spun, astazi pot sa am o zi buna sau rea, aleg sa am o zi buna! Cred ca ni s-ar potrivi si noua.
Ioana
janib spune:
As vrea si eu sa am parte de toate astea. As vrea e o dorinta care prin vointa poate deveni uneori realitate. E greu sa le obti pe toate dar cu mult optimism cred ca vom reusi
Anina_n spune:
Fericirea vine din interior !
Nina & Nina-Cristina (1 an si 9 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
korinna spune:
Trebuie sa avem si timp pentru toater astea...o parte le mai facem..dar mai sunt si altele pe langa care trecem..
KORINA mamica x 2
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=408
http://poze.acasa.ro/poze/album?id=457