Copiii voshtri dorm pe perna?
Raspunsuri - Pagina 2
ciufulici spune:
Draga Eddy, Diana mea a inceput cu dormitul pe perna de pe la 2 ani. De dormit cu funduletul in sus a dormit multa vreme si acum uneori o gasesc dormind asa si de cele mai multe ori o gasec dormind doar pe perne adica invers de-a latul patului sau arunca perna de tot.
Poti sa ii pui pernuta (nu din puf de pasare) foarte subtire nu inalta tare.
Sanatate maxima va doreste Ciufulici
EDDY spune:
M-a zapacit copila asta!Daca a vazut ca oricit cauta,nu gaseshte pernoiul la locul shtiut,a aruncat pernutza mica din pat shi s-a mutat la celalalt capat al patutzului unde a gasit paturica ce o pun acolo mereu(pentru eventualitatea in care ar sta invelita)shi atit a impins-o shi inghemuit-o,pina a reushit sa o faca o gramajoara ridicata,pe care s-a cocotzat shi a dormit fericita pina dimineatza!
DECI...scoatem shi paturica din decor shi insistam cu puiul de perna!
Ciufulici,daca deskidem subiect cu plimbarile nocturne ale copilashilor prin patutz...fara modestie o declar campioana pe tero-chan Sa vezi rapiditate la mishcare in timpul somnului shi pozitzii care mai de care mai ciudate shi in locuri cit mai strimte posibile...
Eddy & Antonia Naomi
tinatache spune:
am crezut ca ma apuca seara si nu mai gasesc sub asta! Deci, i-am luat si eu pernuta Andrei, una moale si pufoasa. Ea are ca "nana" perna aia protectoare de pus de jur-imprejurul patului si pt ca am vazut ca in ultima vreme si-o tot pune sub cap mototol, am zis hai sa luam perna la copil. Stiti ce-a facut? A aruncat pernuta din pat (care e invelita in acelasi material si model ca si "nana" ei, e un set complet de lenjerie de pat si protectia asta) si si-a pus nana sub cap. Pana la urma am pus pernuta si deasupra nana (sunt subtiri asa ca nu a iesit un munte de puf), sunt curioasa ce mai gasesc in pat cand s-o trezi . Am incercat si o plapumioara, firesc, in acelasi material si model, dar mi-a aruncat-o cat colo si si-a luat tot paturica ei (alta, de invelit pe picioare!!!! nu "nana"!!! ce de tabieturi....)
Cristina, mamica cu burtoaie
Dana_ spune:
Am auzit ca pana la 2 ani nu e bine sa-i pun perinita la bb. Nici eu nu stiu ce sa fac!?Oare de ce nu e bine?Pericol de sufocare sau??
Dana&bb Andy
tinatache spune:
quote:
Originally posted by Dana_
Am auzit ca pana la 2 ani nu e bine sa-i pun perinita la bb. Nici eu nu stiu ce sa fac!?Oare de ce nu e bine?Pericol de sufocare sau??
Dana&bb Andy
eu stiam ca pericolul de sufocare exista pana la 1 an! Oricum, sunt unele pernute f moi si pufoase, practic cand pui capul pe ele nu prea mai ramane mare lucru, eu din aia i-am luat. Doar ca e moale sub capusor...
Cristina, mamica cu burtoaie
Laura _Oprescu spune:
Rares a dormit fara perna de mic...acum am incercat sa il pun pe perna...nu refuza ,dar daca il intrebi prefera fara...si asa ca noi suntem la capitolul fara perna!oricu m cred ca toata noaptea se plimba: cu fundul in sus, cu capul in jos si picioarele pe perete...nu stiu cum reuseste...pupici..Eddy, ca Noemi dormeam si eu cand eram mica...lasa fata sa se simta bine!pupici
Gabbriela spune:
Buna
Julian al meu a inceput sa doarma asa de la 7 luni... cu funduletul in sus si in coate. Eu nu i-am pus nici o data perina in patut, dar in schimb l-am urmarit intr-o noapte sa vad in jur la ce ore se intoarce asa si cat sta asa in pozitia aia ciudata. Dupa o ora de somn se pun in pozitia "fundulet sus" si credeti-ma ca aproximativ 10 minute dupa aceea a inceput sa elimine la gaze de nu imi venea sa cred ca un bebeu asa mic face asa ceva :). Doarme in aceea pozitie mai tot timpul... m-am lamurit ca nu are nimic rau in asta si l-am lasat in pace. Normal ca am intrebat si doctorul si mi-a expicat ca dupa nastere toti copii se pun in aceea pozitie un timp. Asa ca mamicilor nu va faceti probleme...