Usoare dureri

Usoare dureri | Autor: micky

Link direct la acest mesaj

Ce semniicatie au niste usoare dureri jos, ca si cand ar trebui sa-mi vina ciclul, la 3 zile dupa ovulatie? Daca am aceste dureri insemna ca sigur nu sunt insarcinata?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

In a cata zi a ciclului esti? Esti sigura ca ovulatia a fost acum trei zile? Poate ca o fi acum sau poate o fi cu okisori.

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Le simti ca pe o tensiune in abdomen? Atunci este normal, asa am si eu dupa ovulatie.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Cam cate zile durează la tine aceste dureri?

Mergi la inceput

La mine durerile astea dureaza pana imi vine menstruatia, insa nu le pot numi chiar dureri, mai degraba tensiune in abdomen. In orice caz, difera de la o luna la alta.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Eu am durerile astea inainte de ovulatie si cam 2 sau 3 zile inainte de menstruatie

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micky spune:

Cand ai aceasta tensiune inseamna ca sigur o sa-ti vina ciclul, nu?
Deci nu poti fi gravida?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Nu neaparat! La prima mea sarcina am avut aceasta tensiune, prin urmare eram convinsa ca-mi va veni ciclul si ca nu sunt insarcinata. Dar nu a fost asa.

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Si Helen avea aceleasi dureri cand a ramas insarcinata, si tin minte cum imi spunea ca sigur ii vin " uratii aia de rusi". Ha, si nu au venit, a fost cu ochisori.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giaiulia spune:

Chiar ma gandeam si eu ce pot semnifica aceste usoare dureri, dupa ovulatie si care uneori se pot prelungi pana in pragul menstruatiei??? La mine sunt insotite uneori de "pete" maronii care imi apar numai cateva zile dupa ovulatie. Ciudat !!! Dar nimeni nu a putut sa-mi raspunda la intrebarea mea, nici chiar madicii.Daca ar fi prezenta vreunei micoze sau altceva ar trebui ca aceste "scurgeri" maronii sa existe in permanenta, nu? Dar nu, ele dureaza doar cateva zile dupa ovulatie. Si culmea e ca aceste usoare senzatii mi-au aparut doar cu cateva luni in urma.Nu le-am avut din totdeauna.
Cine stie mai multe amanunte?
cu grag,
Gia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns WISH spune:

Buna

De cateva zile am descoperit siteul acesta, si mi-am dat seama cat de multe lucruri nu stiam.

Nu stiu daca ma incadrez la subiect, dar am si eu o intrebare.

Acum cateva zie,mai exact in ziua a 13 a ciclului, am avut niste dureri asemanatoare cu cele de dinaintea menstruatiei.Iar seara, am observat pe chilotel cateva pete roz de sange, de fapt cateva picaturi.

Sa fi fost vorba de ovulatie?

Eu imi i-au temperatura ,azi sunt in ziua a 16, si de abia azi a crescut temperatura la 36.8 (in ziua a 13-a era 36.5).E normal sa fie asa?
Si bineinteles a doua zi, deci dupa ziua a 13-a,au inceput niste senzatii de genul , tensiune in abdomen si senzatia ca imi este foarte cald din cand in cand.In momentul de fata mai am senzatia de tensiune, si uneori am senzatia de o mica jena la ovare, dar ceva mai sus de ovare(pe trompe oare?).Inainte de ziua a 13-a cel mai tare ma jena ovarul drept si un pic stangul, dupa ziua a 13-a intepaturile de pe ovarul drept au disparut, a ramas doar o mica senzatie de jena, iar pe ovarul stang mai simt niste intepaturi dar nu cum au fost la celalat .

VOi ce credeti, a fost ovulatia si ce inseamna toate senzatiile astea?

Va multumesc!

Wish

Mergi la inceput