emigrare

emigrare | Autor: silvana75

Link direct la acest mesaj

Buna si imi pare bine ca existati.

Am si eu o problema. Poate este un subiect tocit deja dar astept sugestii, pareri si idei. Avem dosarul depus pentru emigrarea in NZ din 2002. Am primit raspunsul pozitiv pt. echivalerea studiilor in mai 2002. In vara lui 2002 am trimis dosarul complet la Londra, dar odata cu 1 iulie 2003 a cam picat totul. Oferte de munca cautam dar... Si parearea mea este ca nimeni nu te angajeaza in NZ fara sa te vada, ca pe vorbe...
Acum ne-a venit o ideea, daca ar pleca sotul meu in excursie si odata ajuns acolo sa-si caute de lucru si ulterior sa merg eu si copilul. Daca stiti pe cineva care ne poate ajuta, ajutati-ma!!
Multam

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Bine ai venit!
Incearca la subectul cu NZ.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danro spune:

Gandit-va bine ce faceti,nu de alta dar poti sa te ghidezi si dupa experienta altora.Cel mai bine,sa citesti de pe acest forum si de pe altele.
Oricare ar fi decizia voastra, SUCCES!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela B. spune:

Silvana, este un mare risc ceea ce te-ai gindit tu...Stiu ca situatia este foarte grea, ca asteptarea este cumplita...Dar nu cred ca ar fi acum un moment bun sa incercati venirea aici in acest mod. Daca aveti deja depus dosarul de rezidenta s-ar putea sa nu primeasca sotul tau viza de turist, si sa va taie definitiv si de la rezidenta! Ati asteptat atit de mult...poate dupa anul nou sa revina guvernantii NZ la idei mai bune...Riscati prea mult facind asta!
Daca voi afla ceva nou am sa scriu pe forum.

Gabriela B.

Mergi la inceput