hemoglobina 11.78

hemoglobina 11.78 | Autor: tedita

Link direct la acest mesaj

buna fetelor, spuneti-mi daca stiti cat timp se administreaza FER-SOL la un copil de doi ani si 7 luni; in iurna analizelor hemoglobina a fost 11.78 si doctorita mia recomandat fier dar nu mi-a spus cat timp sa ii dau..astept raspunsurile voastre..multumesc

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gaby spune:

Salut,
Baietelul meu Razvan a avut aceas problema si ... acealas rezultat la analize...Am mers la medicul de familie dar si la cel care se ocupa de el in cazurile mai delicate,medic la GR Alexandrescu....Aici am aflat ca se dau 3 luni de fe(Razvan are 1,5 luni)apoi , daca totul este ok....se mai dau trei pentru stabilizare(se pierde foarte repede)...Noi dupa trei luni de Fe am avut Hemoglobina 12,2...si acum continuam...
Cam atat...
Sanatate si pupuci,
GAby & RAZVAN

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

si daria a avut hemoglobina de 11, ... iar doctorul a spus ca are o usoara anemie, i-a prescris feronat+acid folic. i-am dat toata sticluta dupa care a fost ok. asta a fost cand avea 7 sau 8 luni si ne-a zis ca in jurul varstei de 3 ani, + sau - cateva luni, ar fi bine sa ii dam profilactic feronat pentru ca atunci apare o alta cadere a fe din organism.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmi spune:

La fel s-a intimplat si la noi. Am avut hemoglobina 11.85. Ni s-a spus ca este o usoara anemie, am luat feronat pina s-a terminat sticluta, 1 lingurita pe zi (aprox 3 saptamini) si atit. Ce mai facem acum, ca de analize de singe nu mai vreau sa aud? Pt. dddd: cum ai stiut ca totul e OK?
Cu drag, Mihaita (3 ani) si mami Mihaela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dddd spune:

nici eu nu am mai reusit sa-i fac analize dupa ce ia-m dat feronat. am chemat acasa pentru analize dar s-a speriat foarte tare, o tineam eu si medicul iar asistenta a incercat de cateva ori fara succes sa-i ia sange pentru ca nu reusea sa traga nici o picatura de sange. mi-au explicat ca din cauza ca-i e foarte frica asa ca am renuntat mai ales ca doctorul ei imi zisese ca putem sa-i dau feronat pe la 6 luni fara sa-i fac analize asa cum se da si calciu, profilactic. mi-am dat sema ca a avut efect pentru ca i-a revenit cat de cat pofta de mancare. acum are 2 ani si 6 luni si ma gandesc sa-i dau din nou feronat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LYADA spune:

Buna,

Si eu am facut saptamana trecuta analizele baiatelului meu. Tudor are 1 an si zece luni.

Hemoglobina i-a iesit 11.4 iar in dreapta valorile normale sint 11.3-14.1 - citind in subiecte mai vechi am concluzionat ca varsta copilului determina intervale diferite ale "normalitatii".

Doctorita Lupau(Medicover) mi-a spus sa nu ii mai dau Fe pentru ca indicatorul este in cadrul intervalului normal. Inainte de ajunge aici i-am mai facut de 2 ori analize la un laborator obisnuit la pediatra lui- acolo i-a iesit numai sub 10 hemoglobina.

Tudor are alte valori in afara intervalelor normale (limfocitele, de ex).Doctorita mi-a spus dupa ce a consultat si un mare tratat de pe birou ca nu e nimic grav. Mai grav este ca i-au aparut a doua oara niste bubite numite "moluscum contagiosum". La ultima vizita la pediatru (acum 10 zile) mi-a spus ca din ce in ce mai multi copii i-au venit cu aceasta problema. Este cineva care s-a mai confruntat cu asa ceva si a rezolvat-o definitiv? Un sfat mi-ar prinde bine.

Multumesc mult.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanamarchezi spune:

LIADA te rog spune-mi mai multe despre aceste bubite...avem si noi ceva de genul asta dar nu stiu ce sunt...par ca niste piscaturi de tantar prima zi apoi se maresc foarte tare de volul si fac mici pustule in varf?
Eu am crezut ca are alergie la ceva...ca noi nu suportam lactatele sub nici o forma...
Te rog sa-mi spui cum arata aceste bube?
Multumesc mult!!

OANA si CRISTI

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=oanamarchezi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nicoleta spune:

Salut.
Mamici care ati facut analizele bebeilor vostri, va rog sa va uitati la valoarea eozinofilelor si sa imi scrieti si mie care a fost. As dori sa imi scrieti si interpretarea medicului.
Multumesc.
Nicoleta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adina spune:

culmea mi se pare ca toti copilasii de care aud au "usoara anemie".si tudor a avut asta vara o usoara anemie,atunci am gasit un site interesant unde am gasit valorile normale ale hemoglobinei pe virste si multe alte raspunsuri medicale.poate va este si voua de folos:fpnotebook.com

Mergi la inceput