Din nou Asteptari cu speranta-ceva ciudat despre m
Buna dimineata,
M-am intors din Polonia fara injectii facute pt. ca erau cu risc . sa dau approape 6 milioane pe inj. ca sa am posibilitatea doar unui act sexual am considerat prea mult. Adica prof. Ancar mi-a zis ca in ziua in care imi fac Prenyl-ul atunci ma ovulez , la aceeasi ora dar seara. Mie imi pica simbata cand veneam in tara si cred ca trebuia sa am contact si vineri. Dar ma intreb de ce mi-a dat sa fac injectia asta in a 10 zi si nu in a 14 sau a 15 , pt. ca eu am ciclul la 28 de zile deci ma ovulez in a 14 zi.
Ce mi se pare mie ciudat acum si cu speranta, am avut un mucus cervical in a 11 a zi mai ros dupa care am avut in a 12 mai subtire si in a 13 mai putin dar tot subtire. Se poate sa fi avut ovulatia in zilele aste? Cand apare mucusul cervical inseamna ca te-ai ovulat sau urmeaza sa te ovulezi???
Ce mi s-a intamplat ciudat sau eu dau insemnari ciudate pt ca sunt plina de speranta si dorinta: Dupa ce am avut contact luni, in a 12 zi, dupa vreo 2 ore am avut o scurere , cred ca era mucus; oricum nu este vorba de nici o infectie. Si marti iar am avut o mica surere de mucus, destul de subtire. Pe mine mucusul ma tine 2 zile si atat. Nu mi s-a mai intamplat asa.
diana
Raspunsuri
crinuta spune:
Mucus ai tot timpul, problema este ca se schimba consistenta lui de-alungul ciclului. La ovulatie devine ca albusul, sau apos, creand un mediu propice ...., iar dupa ovulatie devine vascos, gros, pt a proteja o eventuala sarcina.
pupici
CRinuta
Diana1968 spune:
Multumesc Crinuta de raspuns,
chiar la tine ma andeam sa te mai intreb o data , cand mi-ai raspuns. Deci daca am avut mucus albus duminica , am prestat luni cu multa draoste, dupa care s-a facut mai subtire se poate sa se fi prins ceva, sau inseamna ca m-am si ovulat duminica si am pierdut ovulul. Nu vad nimic ros acum, desi sunt in a 14-a zi. Si nici apos nu mai am.Ppupic si astept raspuns.
diana
Lorelai spune:
diana, din ce spui tu, se poate sa nu fie mucus ci sperma. daca ai observat mucusul sau scurgerea la citeva ore dupa contactul sexual e posibil sa nu fie mucus.
lorelai
try spune:
Exact la ceea ce spunea si Lorelai m-am gandit si eu. Nu toata sperma este absorbita in interiorul uterului. De fapt mare parte din ea nu ajunge in uter. Daca te dai relativ repede jos din pat constati ca surplusul se va scurge. Daca insa ramai toata noapte sa zicem in pat, pana dimineata poate sa nu se mai scurga nimic, surplusul fiind resorbit de vagin.
Dar o femeie care are contacte sexuale regulate poate face usor diferenta intre mucusul cervical si surplusul de sperma cel putin daca vezi atunci cand se scurge. Odata ajuns pe chilot sau pe tampon, nu prea mai poti face diferenta.
"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
Diana1968 spune:
Buna dimineata,
Fetele, nu a fost sperma ci altceva; am vazut si eu ca atunci cand ma duc la baie imediat se scure si am vazut cum arata. Deci, dupa contact nu m-a lasat sa cobor cam 1/2 ora din pat, dupa care doar ca n-am mai stat cu picioarele in sus ci am stat tot in pat, dar in fund. Scurerea a fost mai subtire si alba, pt. ca nu am patat colorat . Asa sper sa fi ramas. Din ce am mai citit ieri pe un site in enleza, mucusul mai ros apare inaintea ovulatiei si dupa ovulatie se inroasa si apoi dispare. Pacat ca nu exista o metoda sa vad daca am ramas mai rapida decat sa astept sa vad daca imi vine sau nu. Am emotii si pt. ca luna trecuta la control prof. ancar mi-a spus ca m-am ovulat si ovulul s-a desprins din folicul.
Imi doresc mult succes!!!
diana