Mamici de mai-iunie 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 5
piatra lunii spune:
Neata fetele, si multumesc pt urari, sa ne dea Domnul numai bine la toate!
Hehe, ce ziceam ieri ca nu stiu ce voi manca cand iesim, chiar norocul a facut sa o luam aseara pe o straduta inspre mare, desi restaurantele la care de obicei mergeam si la care si aseara ne-am dus sa citim meniurile sunt in centru.Si cand colo,la capatul stradutei ce vedem, restaurant italian! Nou,de numai 6 zile exista acolo (ca pana atunci fusese restaurant danez,adica nimic pe gustul meu). Si uite asa nu mi-a venit sa cred ce noroc si am putut si eu sa mananc ceva bun,printre care si supa de rosii,ca tare voiam o supa.
Ca altfel zau ca nu stiu ce-as fi mancat,ca de cand ,nu mai suport carnea! Cel putin sub forma de friptura,orice fel de carne ar fi,sa nu vad,mi se face rau numai cand aud vorbindu-se(sau de ex acum,ca am pomenit eu ) Si nu mai suport multe,si e greu sa stiu ce mananc de pe o zi pe alta,ca nu stiu cum simt.Iaurt si branza mananc zilnic,si fructe,asta pot.
Pai s-aveti o zi buna,cu pofta de mancare!
Eryka spune:
Buna fetele.Sunte fericita Azi am fost la spital uetrul sa marit uimitor in doaar 2 saptamani, iar inimioara era acolo mica si frumoasa si palpa ,palpa.......MA mai duc peste alte 2 saptamani ,oare cat o sa mai creasca pana atunci?? Eu am inceput sa mai reusesc sa bag in mine cate ceva uff ce bine ca ma simtzeam asa uscata cand nu mancam. Daca doritzi sa-mi vede-tzi cele 2 eco pute-tzi intra la albumul meu le veti gasii acolo .Sa vede-tzi cat de diferite sunt in doar 2 saptamani.
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
Andra M spune:
Buna fetelor,
Mersi Eli de sugestia cu nucile. Din astea pot sa rontai din plin la servici ca tocmai am batut nucul din fata sediului. Si imi si plac.
Eu parca azi ma simt mai bine, sau poate sunt fericita ca vine sotiorul meu ( a fost 1 sapt in delegatie ) si n-o sa mai zgribulesc singura in patut. Si abia astept a vina sa ma ajute la curatenie si mancare ca n-am putut sa fac mai nimic in ultimul timp.
Va pup,
Andra
Irinusha spune:
Eryka, sa-ti traisca "punctul" ... dar nu am gasit decat o poza de ecografie. Ma mai uit odata, poate nu am vazut eu bine!
Te-am "vazut" si pe tine si trebuie sa-ti spun ca esti frumusica foc! Si m-am gandit ca ar fi bine daca si-ar pune toate mamicile de aici o poza in album, ca sa stim si noi cum arata cele cu care vorbim in fiecare zi si pe care le consideram deja prietene! Ce ziceti de idee?
Va pupicesc si pe voi si pe burtici si va doresc o zi minunata!!!
O zi minunata si copii sanatosi! :)
Eryka spune:
Uuufff fetelor nu pot sa incarc a doua poza in album dar promit ca am sa o rezolv. Va dau de veste cand am reusit.
Eryka & sufletzelul din burtica ---„
Andra M spune:
Eryka,
Unde vedem cele 2 poze? Eu am fost pe albumul tau dar e numai una din poze.
Andra
madutza spune:
Daaa, Erika este foarte frumosica, la fel si "punctul". Eu inca nu imi pot face album, ca sunt membru nou, cica abia peste o luna, uhu uhu uhuuu
Eryka spune:
Irinusha mersi frumos,asa e ar fi bine daca si-ar pune toate fetele ca sa ne cunoastem si noi mai bine.
Andra am scris intr-un mesaj anterior ca nu stiu ce se intampla ,insa nu reusesc sa pun a 2-a poza cae este totl diferita de prima acolo se vede bebele care e mic mic mic. Promit ca atunci cand voi reusii va anuntz,pana atunci mii de scuze.Eryka & sufletzelul din burtica ---„
madutza spune:
Gata, mi-am facut si io album, dar pe webshots, pana am voie sa imi fac aici.
Daca vreti sa vedeti pozele accesati adresa: http://community.webshots.com/album/94155023GmoRjy, sper sa functioneze
Multi la si bb-ici
Madutza
NataliaS spune:
Piatra Lunii ma bucur sa aud ca ai avut parte de o surpriza placuta de ziua ta si ai reusit sa te simti bine.
Eryka, m-am uitat si eu la eco-ul tau, cam asa arata si "punctuletul" meu cand l-am vazut acum vreo 3 sapt. Sunt curioasa sa vad si fotografia cealalta ...
Fetelor eu ieri de cand am ajuns de la servici pana seara si azi dimineata inainte de servici am trebaluit in continuu prin casa...era cam dezastru drept sa va spun, ca nu prea am fost in forma de facut curat in ultima perioada ... si nici acum nu m-as fi zbatut prea tare daca era dupa mine, dar vine soacra-mea in vizita azi...si e super obse de curatenie si nu vreau sa-i dau ocazia sa aiba ce sa comenteze...Am constatat ca obosesc super repede, nu stiu daca si voua vi se intampla...
Aseara i-am spus totusi la mama ca sunt si a avut o reactie amestecata de emotie si bucurie si "Stiam eu, ma gandeam eu ca din cauza asta mi-ai zis sa-ti trimit must" Ai mei sunt tare ciudati, ultima data cand ne-am intalnit discutau cu niste prieteni ca asteapta sa avem copiluti, dar parca n-ar vrea inca sa fie bunici...sunt genul de oameni care si-au pastrat tineretea si faptul ca noi vom avea un copilut le confirma ca au imbatranit...oricum sunt convinsa ca vor fi in al noualea cer cand il vor vedea pe
Azi ii vom spune si mamei lui si cred ca si ea se va bucura...
Eu ma simt foarte bine momentan si in afara de sanii care ma dor in continuare nu am nici un alt simptom.
Eu, cand am pofta de mancare - rareori - as manca numai carne (ce nu mi se intampla de obicei), lapte, oua legume si cereale, dar nu imi vine sa mananc fructe...si as dormi in continuu.
Sunt nerabdatoare sa merg la ecograf si mai am de asteptat o gramada pana la sfarsitul lunii
Fetelor, voua nu a inceput sa vi se vada burtica? Nu ma refer sa iasa in evidenta sa o vada altii, ci voi nu ati observat ca v-a crescut? Ca eu am inceput sa simt ca ma strang pantalonii in talie si daca ma uit in oglinda, din profil, iese clar in evidenta...e adevarat ca eram eu cu burtica plata, plata, dar de ingrasat nu m-am ingrasat doar 500 g ...
Pupici
Natalia