Mamici de mai-iunie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madutza spune:

Hello burtici si bb-ici,

Azi am facut curat si acum ma doare un ovar, in partea dreapta. Mi se intampla cand fac efort, voi ce credeti? Vi s-a intamplat?
In rest, nu mai imi este greata asa rau, dar nu prea mai suport carnea. Cred ca e ceva normal, v-am auzit si pe voi ca nu o suportati.

Getuta, eu stiu ca eco normale in Romania sunt intre 150.000 - 300.000 lei. Doar ecografia morfologica (3D), care se face pe la 20 saptamani costa cam 2.000.000. La Giulesti de exemplu este 150.000 lei, hai sa zicem ca la un cabinet particular ar fi maxim 300.000lei. Getuta, daca vrei sa iti faci 3D, pot sa-ti dau nr. de tel de la dr. Pop, este cel mai bun in domeniu, la Centrul Medical Unirea. Se face programarea cam cu 2 luni inainte, pt. ca este foarte solicitat, dar merita.

Cam asta pt. ziua/noaptea asta,
Aveti grija de voi

Madutza & ingerasul din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Christina spune:

Buna burticilor,

Mama ce-ati mai scris de cand am intrat eu ultima oara pe forum. Bun venit noilor.

Eu ma simt oarecum depasita de evenimente. Merg in continuare la serviciu ca n-am incotro dar acasa n-am chef de nimic asa ca le-am lasat pe toate in seama sotiorului meu. Nici eu nu prea am chef de gatit si as dormi toata ziua. Slava domnului ca nu mai am greturi ca a fost cumplit cat le-am avut. Va compatimesc pe cele care le aveti... nu e prea fun.

Alte noutati nu prea am. Si eu ma intreb daca sunt gravida si cand se va cunoaste ca sunt . Mai am de asteptat pana pe 24 noiembrie la primul control si sper ca atunci imi vor face si primul eco. Fetele din Canada, voi stiti daca ma pot duce la eco fara trimitere de la doctor si sa platesc din propriul buzunar? Am inceput sa devin cam nerabdatoare.

Pupicei si pe curand!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

'neatza gravidutzelor

Mey, de bine ce ma bucuram ca am cam scapat de gretzuri ...,dimineatza m-am apucat sa fac de mancarica ,ce sa va spun ca nu am apucat sa mananc 3 linguri de mancare ca mi sa si facut rau si a trebuit sa fug sa dau .Probabil ca mai am din cand in cand .
Fetelor voua v-am zis ca mie mi se face si caseta video cu eco??De cate ori ma duc la eco deci din 2 in 2 saptamani mi se inregistreaza si eco pe caseta ,asa ca sotzul meu poate sa-l vada pe bebe de cate ori are kef si binentzeles ca si eu la fel.

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra M spune:

Fetelor,

Am racit. ma simt tare nasol, ma doare capul, am febra, am frisoane, ma doare tot corpul, am nasul infundat si acum a inceput si gatul.

Am vorbit cu doctorita mea si mi-a zis ca toate leacurile babesti sunt bune, dar medicamente nu. Singurul ar fi paracetamolul dar numai daca am febra f. mare.

Mi-a zis sa-mi pun comprese la mani si la picioare. Am stat ieri toata ziua in pat cu copresa de spirt la cap si comprese reci la maini si la picioare. Sotul m-a frecat aseara cu spirt. Am facut inhalatii cu ceai de musetel.

Fetelor ce alte tratamente mai stiti?

Ii dauneaza la bebe cand e febra mare? Poate sa pateasca bebe ceva daca sunt bolnava?

Sunt foarte ingrijorata pentru bebe.

Va pup,

Andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Draga Andra,

Si eu am avut o raceala de genul asta la prima sarcina si stiu ca trebuia sa scad febra. Asta era lucrul cel mai important. Doctora mea mi-a spus ca pot sa iau agocalmin fiola si sa beau foarte mult ceai cu lamaie si miere si sa stau in pat. Febra mi-a scazut imediat, iar raceala mi-a trecut in 3 zile!!! Poti sa intrebi pe dctora ta daca poti lua agocalmin (ca sa fii linistita)!!!

Multa sanatate!

Ralu-mamica Ioanei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna la toate ,
A inceput sa-mi creasca burtica (si am 11 sapt.). Ieri, am simtit cum ii bate inimioara...ce emotionant a fost....a simtit si tati.
M-am apucat si eu sambata sa fac mancare si putina curatenie si mai fetelor, m-a apucat o durere de mijloc de nu mai puteam sa merg. Crunta durere a fost...Voi aveti astfel de probleme ?

Cris

Mergi la inceput