Mamici de mai-iunie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Un bun venit calduros si noilor mamici, Lil si Ralu! Bebelusi sanatosi si o sarcina usoara!

Acris ai grija de tine! Si eu stiam ca lesinurile vin de la sarcina, dar ca sa nu te mai lovesti asa rau - in caz ca se mai intampla o data - fii pregatita ca atunci cand simti ca lesini sa te asezi undeva (chiar daca si pe jos) sau sa te ti de ceva. Eu lesinam tot timpul inainte sa-mi "repare" nenea doctoru' inima, dar nu m-am lovit niciodata ptr. ca aveam grija unde pic ... o data am luat chiar un stalp in brate ... au ras ei toti de mine, dar barem nu am picat sa ma lovesc!

Am intrebat doctorita de intepaturile acelea ciudate si mi-a spus ca-i de la uter, care creste ... stiam si eu asta, dar chiar asa de rau sa le simt? Si mi-a spus ca asa simt unele femei, pe cand unele nu simt absolut nimic. E ca si cu greata! Apropos, parca mie mi-a trecut de tot ... nu era rau, dar era totusi ... si parca nu mai simt nimic - acum fiind in saptamana 11 - ... asta ca incurajare ptr. fetele cu probleme! Iar pentru arsuri inca o data: lapte caldut, baut incet!

Pupicuri dulci!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu spune:

Fetelor, multumesc pentru urari si urez si eu la toate mamicile sarcina usoara si bebelusi sanatosi!
Getuta draga mea, imi pare bine ca suntem in aceeasi perioada. Si pe mine ma doare burta. Sunt muschii de la burta care se intind. Si eu am dureri ca la ciclu si asa am avut si la prima sarcina. Deci stai linistita ca este normal.
Eu ma duc luni sa-mi fac testul de sange si apoi ma voi programa la doctor!!! Te pup!! si mai tinem legatura!!!

Va pup mult pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

bun venit, ralu si getuta! sanatate multa! si eu am aproximativ aceeasi data: 15 iunie 2004! deocamdata deloc greturi, nici dureri si o marime mai mare la sutien! dar inteleg ca nu e cazul sa ma bucur ca nu am greturi... sanatate tuturor!
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piatra lunii spune:

Irinusha, ce bine de tine,de ce in Germania tu ai fost deja la medic si ai vazut si pe bb?!? De ce aici eu nici n-am ajuns macar la medic si ecografie probabil voi avea una prin 20 de saptamani,asa cum am inteles?? Uf! Sistemul asta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acris spune:

Buna Irinusha,
ma bucur din suflet pt. tine ca ti-ai vazut sufletelul...eu cand am fost la eco nu am putut sa vad nimic pt. ca eram in paralel cu aparatul si insemna sa ma ridic in sezut sa vad si eu ceva (era prea mic sa vad ceva). Am 10 sapt.
dar acum la urmatoarea eco (pe 27.10)am sa vb. cu dr. sa facem intr-un fel sa-mi pot vedea si eu minunea.
am vazut pozele cu bebitu' tau. Sunt super si m-au emotionat tare.
Sa sti ca azi m-am simtit f. bine. Stau cu borcanelul de miere pe birou... In rest nu mai ies, nici la banca (se ducea colega mea) , iar acasa sunt dusa cu masina firmei sau vine sotul si ma ia.
Dar ma cam enerveaza ca sunt asa cocolosita... azi , cand plec de la servici o sa trec prin piata...asa mi-a venit...vreau sa-mi iau varza acra de la tarani sa fac sarmalute...ei, ce ziceti? ca mie imi curg deja balutele...

Va pupic pe toate !
Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heron spune:

Se pare ca te cite ori ma logon sint tot mai multe fete si incep sa scriu cu acceasi fraza:

Bun venit noilor fete si numai bine!
Sper sa aveti o sarcina usoara.

Piatra Lunii, ne cam luam de mina fiindca nici eu inca nu am vazut inca vreun medic (fiindca nu te ia nimeni in seama pe aici si sint in saptamina 12) ca sa nu mai vorbim de ecografie. Si stii ce-i mai greu? Faptul ca nici nu stii daca este ceva in tine cu atit mai mult daca este bine. De fapt nu stii de ce suferi. Sint convinsa ca m-as simti si eu mai bine daca as avea macar sansa sa aud/vad ca este ceva in interior burticii mele. In cazul meu, mai este putin de asteptat insa. Te compatimesc daca trebuie sa astepti pina in saptamina 20. Banuiesc ca vei avea macar un control de rutina inainte.

Pe curind cu vesti bune sper,

Liliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Irinusha, ma bucur pentru tine! Eu o sa merg in 30 oct. sa-l vad pe micutz din nou! Ce bucurie.
Fetelor, Piatra Lunii si Heron, ce e la voi acolo? Eu sunt in saptamana 11 si l-am vazut deja de doua ori si peste doua saptamani il mai vedem odata. Si l-a vazut si sotul..
In rest,mie mi-au trecut greturile de vreo doua zile,nu se tot dar 99% , asa ca indraznesc sa mananc mai multe. Altfel, totul ok!

Laura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bun venit Ralu, bebe sanatos si sarcina usoara! Avand in vedere ca esti la al doilea bebe o sa ne prinda bine experienta ta de la sarcina(si nasterea ) anterioara.
Getuta stai linistita, durerile alea ca la ciclu sunt absolut normale. Eu am mai avut si un alt gen de dureri mai ascutite care nu semanau cu cele de ciclu si ma cam speriasem dar doctorul a zis ca daca nu am sangerari probabil nu e nimic si, intr-adevar acum parca sunt din ce in ce mai rare.
Fetele, m-am bucurat cam devreme, au cam inceput greturile. Numai ca sunt mai usoare dimineata si mai urate dupa-amiaza si seara. Intr-un fel e mai bine asa, ca imi cam fac treaba la serviciu pana incep sa ma simt chiar rau de tot. Uneori am impresia ca mi-e greata de somn, ca sunt mereu somnoroasa.
Irinusha eu acum am pofta de ciorbe acrisoare, eu care in general nu le suportam, ma uitam numai dupa ciorbe ducli. Dupa dulciuri nu ma mai omor (ceea ce in fond e bine), inainte cam exageram cu dulciurile. Totusi uneori mai poftesc la cate o prajitura dar sa nu vad ciocolate sau bomboane.
Si, culmea, oricat de greata mi-ar fi, daca ma gandesc la pizza (care stiti si voi ce uleioasa e, nu mi-e greata, parca as incerca...:) E drept ca si inainte imi placea. Se zice ca ce iti place foarte mult in timpul sarcinii nu mai suporti dupa aia, asa ca eu sper sa nu mai poftesc la pizza, ca e buna da tare usor se pun suncutele...:)
Trebuie sa inchei mesajul sa ma mai uit o data pe mesajele voastre ca uit mereu ce si cui voiam sa mai raspund...

Pupici

Irina si bebe(ii?) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Irinusha, as vrea sa vad si eu bebele tau,dar eu nu pot sa vad profilele voastre .
Am vazut ca mai sunt fete care se plag de aceeasi problema...
Cris eu zic sa ii lasi sa te cocoloseasca si sa te bucuri de asta, si-asa ai alte neplaceri cauzate de sarcina, de ce sa nu te bucuri din tot sufletul de bucuria de a-l avea pe bebe in burtica si de modul cum se poarta ceilalti cu tine. O sa vezi ca atunci cand va fi alta colega gravidutza si tu vei simti nevoia sa o cocolosesti, te vei simti bine facand asta...
Cindy poate ai norocul sa scapi fara greturi dar nu e inca tarziu sa le ai. Eu sunt in saptamana 7 de la UM si abia acum am inceput sa am greturi si mai ales in a doua parte a zilei. Am inteles ca pot sa inceapa chiar si mai tarziu.
E posibil insa sa fii mai norocoasa si sa scapi

Irina si bebe(ii?) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getuta spune:

Am uitat sa va intreb pe cele care ati fost la ecografie. Eu sunt
programata joi la dr. Iosup la CMU. Tarif 1300000lei. Se mai da ceva si la doctor? Daca da cat?
Astazi am simtit si eu usoare greturi si lipsa de chef de munca. Am avut desert niste papanasi si dupa ce i-am mancat cu o pofta nemaivazuta, imi venea sa-i dau inapoi.
In rest am stat cam toata ziua pe forum sa citesc.
V-am pupat Geta

Mergi la inceput