Mamici de mai-iunie 2004 (2)
Raspunsuri - Pagina 13
NataliaS spune:
Lil, Bine ai venit! si nu cred ca e cazul sa iti faci probleme...tre sa fii optimista ca vei avea un bb sanatos si frumos!!!
Liliana, drept sa-ti spun nu stiu daca ea e membra a DC, stiu doar ca mi-a cerut adresa site-ului; nu stiu daca s-a inscris sau nu...
Pupici,
Natalia
NataliaS spune:
Lil, Bine ai venit! si nu cred ca e cazul sa iti faci probleme...tre sa fii optimista ca vei avea un bb sanatos si frumos!!!
Liliana, drept sa-ti spun nu stiu daca ea e membra a DC, stiu doar ca mi-a cerut adresa site-ului; nu stiu daca s-a inscris sau nu...
Pupici,
Natalia
Andra M spune:
Buna fetelor,
Madutza, uite am fost ieri ca Casa de pensii cu alte probleme si era un afis cu preluarea de catre Casa a concediilor. Da, se preiau toate tipurile de concedii, dar mai trebuie un act de la camera de comert, privind incetarea activitatii firmei. Acum si eu m-am intrebat, dar bine, si in cazul in care angajatorul nu e o societate comerciala? N-am intrebat amanunte... Asa era scris la Timis, nu stiu de unde esti tu...
In rest fetelor sunt f. obosita si mi-a fost cam rau ca am fost pe la diverse institutii cu acte si am stat la cozi in spatii cu mirosuri... Cred ca nu-i nici una economista sa stie cam ce bucurii sunt in jurul datei de 20.
Mie mi-e rau si seara. Chiar mai tare decat dimineata. Starea mea e foarte schimbatoare. Am gaze, greturi, dureri de cap, dar nu vomit. Seara sunt o leguma.
Azi intru in saptamana 11 de la u.m.
Va pup,
Andra
acris spune:
Buna fetelor,
DPN la mine ar fi 25 aprilie 2004 (de la UM),dar s-ar putea sa fie in mai.
Cindy, eu am facut eco cand aveam 7 sapt. (de fapt 5 sapt.) si se vedea acolo un bobulet. Numai ca la mine nu prea era fixata sarcina si mi s-a dat tratament si acum suntem ok.
Va pupic pe toate !
Cris
acris spune:
Buna fetelor,
Sa va povestesc ce am patit eu ieri. Sunt asa speriata...
Pe la amiaza am plecat la banca sa rezolv "problemele' firmei la care lucrez si cum stateam la rand la casierie am simtit o ameteala si mi se intuneca imaginea..asa ca am cerut voie sa intru in fata, mi s-a dat voie, stiu decat ca am pus banii care trebuia sa-i depun in cont pe tejghea si mi s-a rupt filmul.. M-am trezit inconjurata de toata lumea din banca, palme, otet pe la nas...Mi-am dat seama ca am lesinat...Si fetelor, am picat direct pe spate, cu capul direct pe gresie. A fost groaznic. Ma doare f. tare capul, medicamente nu pot sa iau..am stat cu comprese, dar n-am dormit toata noaptea de durere.
M-am lovit si la maxilar..
Noroc ca firma este f. aproape de banca si am chemat un coleg sa ma ia cu masina ca aia de la banca vroiau sa cheme salvarea...
Nu stiu de la ce poate fi... analizele mi-au iesit bune. Glicemia este cam mica (trebuie sa mananc dulciuri) si cred ca din cauza ei.
Sper ca nu v-am intristat...sper sa fie bine in continuare.
Va pupic pe toate!
Cris
acris spune:
Buna fetelor,
Sa va povestesc ce am patit eu ieri. Sunt asa speriata...
Pe la amiaza am plecat la banca sa rezolv "problemele' firmei la care lucrez si cum stateam la rand la casierie am simtit o ameteala si mi se intuneca imaginea..asa ca am cerut voie sa intru in fata, mi s-a dat voie, stiu decat ca am pus banii care trebuia sa-i depun in cont pe tejghea si mi s-a rupt filmul.. M-am trezit inconjurata de toata lumea din banca, palme, otet pe la nas...Mi-am dat seama ca am lesinat...Si fetelor, am picat direct pe spate, cu capul direct pe gresie. A fost groaznic. Ma doare f. tare capul, medicamente nu pot sa iau..am stat cu comprese, dar n-am dormit toata noaptea de durere.
M-am lovit si la maxilar..
Noroc ca firma este f. aproape de banca si am chemat un coleg sa ma ia cu masina ca aia de la banca vroiau sa cheme salvarea...
Nu stiu de la ce poate fi... analizele mi-au iesit bune. Glicemia este cam mica (trebuie sa mananc dulciuri) si cred ca din cauza ei.
Sper ca nu v-am intristat...sper sa fie bine in continuare.
Va pupic pe toate!
Cris
Andra M spune:
Vai Cris,
Ai grija, mie mi-a zis medicul sa am intotdeauna la mine niste bombonele sau biscuiti. Ti-ai facut calciu si magneziu? Si de acolo poate sa fie..
Si mie mi-a fost groaznic in mirosuri de transpiratie. Am rezemat toate zidurile pe la cozi.
Ma bucur ca mai e cineva din domeniul economic.
Andra
Irinel spune:
Bun gasit din nou dragele mele mamici!
Dar ce vrednicute ati fost azi... Mi-a luat ceva timp si numai sa citesc ce ati scris.
Bun venit Getuta , numai bine, bebe sanatos si voinicel, sanatate multe si tie si sarcina usoara!
Multumesc pentru incurajari fetele, sper si eu sa fie totul bine. De altfel, sper sa nu fie doar autosugestia mea, dar aseara (deci la o zi dupa ce l-am observat) am sesizat ca nodulul este deja mai mic, mie mi s-a parut diferenta chiar marisoara. Dar pielea e tot roz-mov deschis in zona aia si ma doare usor cand ating.
Piatra Lunii multumesc de sfat, am alifie de galbenele cu propolis (singura care merge la tenul meu extrem de uscat). De fapt duminica sotul mi-a facut masaj la sanci cu ea, tocmai pentru ca eu am considerat ca e cea mai naturala si stiind ca e buna in general cam la orice. Si pe urma, daca a doua zi am observat nodulul m-am gandit ca poate din cauza masajului si nu am mai dat cu nimic. Dar o sa imi dau eu usurel cu putina crema si nu cred ca are de ce sa imi faca rau.
Irinusha multumesc mult :0) Mie mi-a spus o colega ca atunci cand era graviduta avea dureri si doctorul i-a spus sa nu se mai miste asa repede, sa nu se mai ridice repede de pe scaun, sa faca miscari incete ca doar acum e gravida, nu o vrea sa se miste ca inainte...Incearca! Eu inca am din cand in cand niste dureri urate de tot care nu seamana in nici un fel cu alea de la ciclu, dar am impresia ca sunt din cauza ca sunt balonata si cam consitpata. Cand reusesc sa vizitez baia am cate o zi cand nu am deloc durerea aia. Din pacate chiar si in cazul cand reusesc performanta sa ajung pe la baie ma balonez la loc foarte repede . O sa incerc si eu cu ceai de macese, stiam ca e diuretic dar nu stiam ca e bun si impotriva . Ieri si alaltaieri m-au ajutat mult merele cu biscuiti (aviz amatoarelor )
Eu la baie merg doar o data pe noapte dar inainte nu ma duceam decat rar noaptea...
Bafta multa Natalia, tinem pumnii stransi!
Pupici
Irina si bebe(ii?) din burtica
Irinel spune:
Chris ai grija de tine! Cazaturile nu sunt bune nici pentru bebe si nici lesinul asta nu suna bine.
Eu cred ca s-ar putea sa fie din cauza glicemiei scazute, dar parca la tine s-a manifestat prea "brutal" ca sa zic asa.
Cineva mi-a spus ca si greturile din timpul sarcinii se datoreaza tot scaderilor de glicemie, deci daca tu oricum ai glicemia cam mica, ai grija. De fapt asa se explica de ce greturile se mai atenueaza atunci cand mananci ceva.
Mie cand imi scade glicemia rau (mi s-a intamplat si ieri) mi se face o foame brusca cumplita, imi tremura mainile si ma simt slabita. Ieri, mai aveam jumate de ora de stat la serviciu si m-a luat cam rau flama. AM luat doua mere si le-am mancat cu biscuiti (vad ca astea imi plac acum) si treptat m-am linistit. Dar nu am patit niciodata ca tine. Eu zic sa mergi la doctor si sa vezi daca e glicemia de vina sau altceva, ca nu e de joaca, te pui si pe tine si pe bb in pericol
Iti doresc din suflet multa sanatate si sa nu mai ai astfel de experiente! Incearca sa nu te mai gandesti la asta, ca lui bebe nu ii place...
Irina si bebe(ii?) din burtica
madutza spune:
Mai ce albinute de burtici avem in ultimul timp!!! Asa ma bucur cand va vad scriind . Bun venit noilor burtici
Chris si eu cred ca de la glicemie ai lesinat, dar trebuie sa consulti doctorul si ai grija sa dormi cat mai mult in perioada asta, bb-le are nevoie de somnul tau. E bine sa mai lasi doeparte grijile si gospodaria o vreme, bb-le este cel mai important acum. Ai grija de tine si iti tinem pumnii, o sa fie totul bine, o sa vezi.
Irinel, iti doresc multa sanatate. Sunt sigura ca nu este nimic grav. Si eu am citit ca este posibil sa apara noduli in timpul saricii, datorat excesului de hormoni. Mie la eco mi-a spus ca am un chist la un ovar, dar ca este de la sarcina si ca se elimina la nastere.
Andra: multumesc frumos ca nu m-ai uitat. Informatia pe care mi-ai dat-o este foarte importanta pentru mine. Sper insa sa nu se inchida firma pana cand nasc.
Ana: esti aproape de mine si Erika. La noi DPN este 25 mai, dar doctorul mi-a factu calculul ca ar fi pe 28. Eu nu stiu ce sa mai cred, dar cred ca nu conteaza cateva zile. Asa ca ar trebui sa trecem cam prin aceleasi stari . De fapt asta este a doua zi in care nu mai sunt asa somnoroasa si ma simt mai bine. Am citit ca in saptamna hormonul HCG atinge nivelul maxim, logic ar fi ca acum sa fie si "apogetul" senzatiilor de greata.
Sper ca nu am uitat sa va spun nimic din ce imi propusesem sa spun. Va doresc multa, multa sanatate voua si bb-icilor
Madutza & ingerasul din burtica