Mamici de mai-iunie 2004 (2)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Dragele mele, eu nu mai am rabdare pana saptamana viitoare cand trebuie sa merg la dr, la eco, sa stiu ca totul e in regula. Oare chiar e prea devreme, in sapt. a 4-a (sau a 6-a, de la U.M.)? Imi fac tot felul de probleme, daca nu s-a fixat bine, daca e ectopica (nu stiu de ce, asta e obsesia mea cea mai mare), daca nu am destul calciu sau ar trebui sa iau alte vitamine... Trebuie sa astept, ca sa poata za imi zica ceva, nu?
cindy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anacami spune:

Buna,
ma alatur si eu
DPN 15 iunie 2004
Sper sa fie totul bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Bun venit Cris in randul nostru! O sarcina usoara si un bebe sanatos care sa va aduca (atit cat si lui tati) numai bucurii...

Fetele...help!!! Am postat si un subiect sperand ca o sa il vada mai multe fete dar vad ca nimeni nu-si da cu parerea. Ieri am sesizat un nodul destul de mare pe sanul drept si in mod sigur a aparut zilele astea (am facut si un control acum vreo 4 saptamani si doctorul mi-a palpat sanii si a zis ca totul in regula).
Sambata am programare la doctorul de familie (care e si ginecolog, de fapt programarea e pentru primul consult prenatal), insa nu mai am stare. Sper sa nu fie nimic grav dar mi-e teama...
Voi de la ce credeti ca ar fi? E marisor, nici nu stiu cum sa va spun ca e mult mai mare decat cel mai mare bob de fasole si nu-mi vine nici o alta comparatie in minte... Nu e foarte profund ci undeva sub piele.

Va rog spuneti-mi ce credeti ca ar putea fi.
Irinusha in cartea aia a ta nu scrie nimic despre posibilitatea aparitiei unor noduli?

Va pupic

Irina si bebe(ii?) din burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cindy spune:

Bine ai venit, ana, sanatate multa! Ma bucur ca mai e cineva care are aceeasi data ca si mine!
cindy

Mergi la inceput

Bun venit si tie Anacami!

Sigur ca o sa fie totul bine!! Si grija de bebe si de tine, sanatate multa la amandoi si bucura-te de perioada asta speciala!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lauraa spune:

Irinel, nu stiu, s-ar putea sa fie de la sarcina.Se modifica structura sanilor s.a.m.d. Nu cred ca e cazul sa intri in panica, pana la consultatie nu are ce sa ti se intample.Lui bb nu-i place sa te simta ingandurata!

Bine ai venit Anacami

Laura

Mergi la inceput

...
...Ai dreptate Laura, o sa incerc sa stau cat mai calma si sa imi scot ideea din cap, da e tare greu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinusha spune:

Bun venit Acris si Anacami! Sarcina usoara si bebelusi sanatosi!!!

Irinel, promit sa ma uit si sa-ti dau de veste daca aflu ceva. Dar eu zic sa nu-ti faci griji. Unei verisoare i-au aparut noduli pe sani cand a intrat in perioada pubertatii ... cica era de la dereglarea hormonala. Poate-i si la tine la fel si o sa dispara cand o sa intre iar totul in normal... dar intreaba totusi doctorul! Multa sanatate!!!

Mie imi merge mai bine ... am incercat doar intr-o seara o baie fierbinte la picioare - insa nu chiar asa fierbinte ca inainte de sarcina. Ieri seara m-a "doftorocit" sotiorul meu ... cu un masaj si multa dragoste si azi mi-a fost mai bine. Sper sa tina tot asa ... ca-i nasol fara medicamente! Asa ca fetelor, aveti grija de voi!!!

Pupici la mamici si burtici!

O zi minunata si copii sanatosi! :)

Mergi la inceput

Mersi Irinusha mult de tot!
Ma bucur ca te simti mai bine, fereste-te pe cat posibil de alte raceli sau gripe. Sotul meu a facut deja vaccinul antigripal ceea ce ma bucura, ca daca el ia vre-un virus vine cu el acasa... Mie mi-a zis doctorul ca n-am voie sa ma vaccinez dar i-a recomandat sotului (de altfel e gratis).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eryka spune:

`netza fetelor si bb-ilor.

Irinel nu stiu ce sa zic sunt total pe dinafara insa eu zic sa stai linistita nu cred sa fie ceva care sa te ingrijoreze.
Anacami bun venit si tzie ,ia uite ce ne-am mai inmultzit or sa fie l anul la bebei

Eryka & sufletzelul din burtica ---„

Mergi la inceput