Ecografie performanta
Cine cunoaste un cabinet privat sau nu ..-de preferat aproape de Tineretului unde se poate face ecografie performanta? (pentru a putea depista eventualele probleme ale fatului-sindromul Down, etc).
Raspunsuri
talexia spune:
OLIMP MEDICAL SRL
Centru de ecografie si cardiologie.
Adresa:
Str. Serban Voda nr. 262, sect. 4
Telefon:
335.27.30, 337.13.31
Au un ecograf destul de bun. Este acolo si un medic f. renumit pentru ecografiile de fat, da' tocmai acum am un lapsus si nu-mi amintesc numele lui. Singura problema este ca trebuie facuta programare cat mai din timp, pentru ca de regula este cam full pt. cateva saptamani. Daca este f. urgent trebuie insistat la telefon la persoana care face programarea si se mai "rezolva" cu putina "atentie" atunci cand te duci. Si mai e de luat in calcul pretul destul de mare al ecografiei.
Succes si sa ai parte numai de vesti bune! Si noi am trecut pe acolo cu inimile cat un purice, da' pana la urma totul a fost bine! Iar medicul asta de care-ti spun, este el cam ... scarbosel cateodata, dar se pare ca intr-adevar este f. bun si stie ce spune.
Sa fie bine!
p.s. o sa revin cu numele dr.-lui
irinai spune:
Centrul OLIMP nu mai este pe Serban Voda. S-a mutat in Floreasca, se numeste Diagnosis acum. Da-i o cautare pe forum si o sa gasesti ca s-a discutat si rasdiscutat subiectul. Vei gasi acola adresa si telefoanele.
Si da, cred ca la Dr. Pop se refera talexia.
Dar acelasi ecograf performant si cred ca si medici de acelasi profesionalism gasesti si la Centrul Medical Unirea, care este mai aproape de zona pe care ai mentionat-o.
talexia spune:
Da, la dr. Pop ma refeream. Eu am niste dubii ca s-ar fi mutat cabinetul in Floreasca si nici nu stiu nimic de Centrul Unirea. Dar oricum, prin telefon se poate afla imediat.
Important e sa fie bb bine!
teo1970 spune:
Draga Karla,
Clinica Olimp s-a mutat in Mircea Eliade 18 (langa patinoarul Floreasca , fosta cladire IPA) la etajul 1 si acum se numeste Diagnosis - nr de telefon 231.67.41 si 234.67.42 - dr. Adrian Pop (dar e f. ocupat) sau dr. Iosup (este f. bun shi el, eu am fost la el pt ambii copii)
Succes shi sanatate!
Ender spune:
Unirea Medical Center sunt dotati cu un ecograf 3D foarte performant si me mare precizie.
Dr. Iosup
Str. George Enescu nr. 12, sector 1 (foarte aproape de Magazinul Eva spre P. Amzei)
Tel. 212.05.67; 212.05.68; Fax 212.05.72
Orar L–V: 8–20
Ender spune:
CENTRUL MEDICAL "UNIREA"
Bd. Unirii nr. 57, bl. E4, tronson 1, sector 3
Tel. 327.11.88; 327.11.89; 327.11.90; Fax 327.11.95
Orar L–V: 7–21; S: 9–13
Irismetal spune:
Salutare fetelor,
Aveam 17 saptamani si eram in dilema deoarece nu stiam ce ecografie sa fac, am facut 2D si probabil ca urmatoarea o sa fie 3D.
Va rog sa-mi ziceti si mie cele care ati facut 3D, la aceasta ecografie imaginea este chiar tridimensionla, adica este o imagine atat de clara ca si cand te-ai afla acolo si ai privi?
Din cate stiu eu asta inseamna tridimensional.
Va pup si s-auzim de bine!
ad_risnov spune:
Si eu am facut la dr. Iosup ecografie tridimensionala si mi-a placut si medicul si promptitudinea celor de la CMU (am sunat luni si m-am programat pt. miercuri).
Cat priveste imaginea, nu este chiar atat de clara pt. ca dr. il ia pe bb pe bucatele si-i masoara tot. Se vede, dar nu cum ne-au aratat la tv prin Anglia, parca. Noi am inregistrat ecografia pe caseta video si este tare frumos sa te uiti la bb cand vrei tu, acasa.
Succes!
Adriana in 24 de saptamani