ajutor ,licenta! stiinte economice
Raspunsuri - Pagina 2
Dana P spune:
Lucrare licenta: "Motivarea personalului si performanta in munca" - daca are cineva nevoie cu cea mai mare placere (nota a fost 9 pentru ca media examenelor a fost 8 si cica nu pot da 10, ci cel mult cu un punct in plus fata de media examenelor - asta a fost explicatia comisiei care a fost foarte incantata de lucrare). Mentionez c a a fost prima lucrare de acest gen in cadrul ASE-ului, nu mai abordase nimeni aceast tip de lucrare pentru ca pe vremea aceea nu exista material pentru Managementul Resurselor Umane decat ceea ce am gasit la biblioteca (in engleza). Chiar dl. Ursachi indrumatorul meu a spus ca imi va fi greu, nu m-a obligat ca pe alti colegi sa merg saptamnal cu etapele lucrarii, am fost doar cu 2 saptamani inainte de termenul final de predare a lucrarilor si a fost incantat de reusita, nu avea ce sa-mi obiecteze.
carola spune:
m-am mai gandit la temele astea de licenta .poate sa ma ajute cineva?:1."posibilitati de determinare a ariei de atractie a punctului de vanzare"
2."preocupari privind protectia consumatorului".
3."preocupari de aplicare a tehnicilor moderne de amenajare a suprafetelor de vinzare"
tilis spune:
Eu am 2 lucrari de diploma la asigurari: una - asigurari de persoane-politata de deces pe termen limitat - si a doua - asigurari de bunuri (cred ca asigurari de cladiri). Lucrarea cu asig de persoane este de nota 10 (cel putin atat am luat eu) si cealalta de 9. Studiile de caz sunt facute la Asiban SA.
Bafta!!!
http://community.webshots.com/user/tilis100
mariana75 spune:
Buna :) Vreau si eu o lucrare de licenta la finante publice. Ma poate ajuta cineva? Va multumesc, sanatate multa.
mariana75 spune:
Tilis, imi poti da mie lucrarea despre asigurari bunuri? Cat costa? Multumesc mult.
tilis spune:
Mariana, eu am terminat in 2002 si datele sunt din 2001. Sigur ca ti-o dau, dar trebuie sa ma duc acasa sa iti spun exact titlul. L-a avut ca si coordonator pe prof. Tanasescu Paul.
http://community.webshots.com/user/tilis100