Pentru cei peste 24 de ani
Raspunsuri - Pagina 3
camiadia spune:
Buna,
bine v-am gasit
aaaaaaaaaaaa
de la 1 la da
uf
cica am imbatranit
nu-i bai
la suflet am 16 ani...si tare bine e
cu drag
camiadia
verutza spune:
Hm, surprinzator dar la cei 36 de ani ai mei, nu am raspuns cu "da" de sus pana jos. Tinerii de azi nu mi se par chiar atat de deplasati, si daca n-ar trebui sa ma incradez in "canoane", as fi mult mai excentrica decat majoritatea dintre ei. Bine, nu pot sa spun ca sunt de acord cu drogurile sau cu lucruri care depasesc granita binelui. Raman la ideea ca noi, adolescentii anilor 80, am fost mult mai fericiti decat tinerii de azi. Actuala muzica nu se poate compara cu muzica anilor 80. Sper ca copiii mei care acum sunt mici, sa aiba o adolescenta cel putin la fel de frumoasa ca a mea. Probabil nenumaratele restrictii de are ne izbeam, ne facea sa apreciem mai mult viata. Tinerii de azi nu mai dau importanta adevaratelor valori.
qsar spune:
quote:
1. Intelegi ceea ce e scris deasupra si zambesti.
2. Ai nevoie de mai mult somn dupa o noapte pierduta.
3. Prietenii tai sunt casatoriti.
4. Esti intotdeauna suprins sa vezi copilasi care se descurca excelent la jocurile pe computer.
5. Cand vezi adolescenti cu telefoane mobile dai dezaprobator din cap.
6. Dezvolti tot mai multe sentimente legate de munca ta. Ea este acum viata ta.
7. Ai trecut de vremea cand te asteptai ca ceilalti sa faca mare taraboi legat de ziua ta de nastere.
8. Petreci tot mai putin timp stand de vorba zilnic cu prietenii la telefon.
9. Te intalnesti uneori cu prietenii si va amintiti de vremurile bune de altadata, repetand iarasi si iarasi intamplarile hazlii petrecute impreuna.
10. Citind acest mail te gandesti sa-l trimiti si la alti prieteni.
1. Da
2. Da
3. Inexact: am catva prieteni divortati (unii a doua oara), cateva vaduve, unii homosexuali, altii burlaci convinsi.
4. Nu
5. Nu
6. Uneori
7. Nu
8. Da
9. Da
10.Nu - de ce sa le stric si lor ziua?
Sunt in floarea varstei!
Q (Gabriela, 36 ani)
angelina spune:
Fetelor florior(cum ne alinta intotdeauna profa mea de italiana),fetelor caprelelor...permiteti-mi si mie sa fac un mic comentariu...eu am 22 de ani, dar stiu si de varianta veche de la Uptown Girl, dar asta are mai putina importanta!!!
Vreau sa va intreb ce v-a apucat?
Sunteti tinere inca, pun pariu ca daca v-as vedea nu v-as da nici macar varsta pe care o aveti...vedeti-va de treaba...copiii vostri minunati trebuie sa fie foarte mandri de mamicile lor tinere si probabil ca fetitele voastre se uita in oglinda in timp ce voi va aranjati si isi doresc cu ardoare sa fie si ele odata ca voi de frumoase...
Intr-adevar vremurile s-au schimbat, dar nu ati observat ca in ziua de astazi femeia la 30 de ani arata mult mult mai tanara decat femeia la 30 de ani a anilor ´50?
Bucurati-va de viata si de tinerete, fiti frumoase si mai ales simtiti-va frumoase, iar batranetea va veni ea, incet dar sigur, insa nimeni nu va putea niciodata rapi tineretea si frumusetea sufletului!!
M-am cam lungit...scuze!
angie