Pentru cei peste 24 de ani
Majoritatea studentilor din universitatile de astazi s-au nascut prin 1983. Ei sunt numiti tineretul. Pentru ca ei nu au auzit niciodata de "We are the world, we are the children....", iar "Uptown Girl" pe care o stiu ei este cantata de Westlife si nu de Billy Joel. Pentru ei intotdeanu a existat o singura Germanie. SIDA si CD-urile exista inca de cand s-au nascut ei. Michael Jackson este deja inalbit. John Travolta pare dintotdeauna asa gras si ei nu inteleg cum tipul asta gras putea fi odata un rege al dansului. Ei cred ca Charlie's Angels si Mission Impossilble sunt doar niste filme noi. Ei nu isi pot imagina un ecran alb-negru pentru computer si nu cred ca au existat vreodata televizoare alb-negru. Nici macar nu stiu cum sa opreasca un televizor fara telecomanda. Si ei nu au cum sa inteleaga cum puteam noi sa iesim fara un telefon mobil la noi, atunci cand eram studenti.
Sa verificam daca imbatranim?
1. Intelegi ceea ce e scris deasupra si zambesti.
2. Ai nevoie de mai mult somn dupa o noapte pierduta.
3. Prietenii tai sunt casatoriti.
4. Esti intotdeauna suprins sa vezi copilasi care se descurca excelent la jocurile pe computer.
5. Cand vezi adolescenti cu telefoane mobile dai dezaprobator din cap.
6. Dezvolti tot mai multe sentimente legate de munca ta. Ea este acum viata ta.
7. Ai trecut de vremea cand te asteptai ca ceilalti sa faca mare taraboi legat de ziua ta de nastere.
8. Petreci tot mai putin timp stand de vorba zilnic cu prietenii la telefon.
9. Te intalnesti uneori cu prietenii si va amintiti de vremurile bune de altadata, repetand iarasi si iarasi intamplarile hazlii petrecute impreuna.
10. Citind acest mail te gandesti sa-l trimiti si la alti prieteni.
Te gandesti ca le va place si lor?
Raspunsuri
tinatache spune:
e clar! am imbatranit!!!:)))
1. - da
2. - daaaa
3. - toti
4. - daaaa!!!
5. - cam da
6. - aici mai am putin de asteptat
7. - nu, imi place sa se faca taraboi:)))
8. - ihi
9. - asta cam rar, din motive de distanta, ca altfel...
10. - yeap!
Cristina, mamica cu burtica
Aalina spune:
1. da
2. da da
3. da, aproape toti
4. nu, ca i-am avut sub ochi
5. da
6. nu
7. da
8. da
9. da
10.da
Yasmine spune:
Dap, sunt o baba:
1. daaaaa
2. evident
3. totzi
4. aproape
5. nu chiar
6. este
7. :)) da
8. da
9. ha ha ha, da
10. :) done.
Corinna
silviuta spune:
1.da
2.da ,si cand ma gandesc ca altadata pierdeam la nopti..ehehe...
3.da 90%
4.m-am obisnuit cu generatia asta ''calculatorista''
5.si cu ei m-am obisnuit(cand ma gandesc ca eu la varsta lor n-aveam nici tel.fix.)
6.sentimente de ordin pecuniar, da
7.da
8.adevarat.
9.foarte rar
10.yes.
janib spune:
1.da
2. da
3. majoritatea
4.Da nu m-am obisnuit inca cu ei
5.uneori
6.nu neaparat
7.da
8.da
9.da
10.da
e clar am inbatranit.
papadie spune:
1. mai degraba ranjesc
2. clar!
3. ja, ja!!
4. bineinteles:)
5. ...cam da :D
6. mai incolo oleaca (odata cu dreptul de munca )
7. si asta...
8. ihi
9. daaaaa:-)
10. "send" :-))))
Concluzie: sunt o baboaica!
EDDY spune:
1-
2- Uff,trebui sa recunosc,ca...DA,DA,DA!!!
3- Majoritatea caci restu' au divortzat deja
4- Deloc
5- Nu!Ar trebui?
6- Nu
7- NU !Kiar daca nu mai face nimeni...io tot mai ashtept
8- La pretzurile astea...
9- Ori de cite ori merg acasa
10- Da,kiar am sa-l trimit shi sint convinsa ca le va place
Doamne,ce tinerica ma mentzin
Eddy & Antonia Naomi
Garofitza spune:
Mai am putin si devin mamaie!!! Nici "decretel" nu ma pot numi, ca-s nascuta cu vreo 3 ani inainte!!
Reiki, si sa ascultam in continuare muzica anilor '80! Ma duc sa caut un Depeche Mode, un Pet Shop Boys si sa-mi pun o bere rece!
Garo
Sanatate, ca-i mai buna ca toate.
romana spune:
Dar au fost si momente frumoase cu toate ca aveam tv alb-negru .
Ei lasa ca le vine si lor rindul sa faca o lista de acest gen....
Si nu uitati ce frumos ne jucam noi afara cind eram copii. In ziua de azi parca nu se mai joaca acele jocuri de atunci si oricum parca nu-ti vine sa-ti lasi copilul de 4 ani singur afara cum ieseam eu cind eram mica.
Trecerea timpului aduce cu sine si avantaje si dezavantaje, dar cei care sint in viltoarea acestuia , uneori nu le simt si nu le percep asa cum le-ar vedea un "batrin" care s-a detasat intr-o oarecare masura de tumultul vietii agitate care se desfasoara acum sau in "acumul" din viitor.
Nu trebuia sa fiti triste ca imbatriniti, iar cei care au copii se vor bucura alaturi de ei toata viata.
Va saruta in cor Romana si Cristian
Marina spune:
adica hop si eu in gasca de babe ca va iubesc tare si nu ma despart in veci de voi. Luati o bere si o floricica de la mine ca sunteti dragute si eu sunt ca o zana
marina