Conceperea unui copil de sex feminin

Conceperea unui copil de sex feminin | Autor: Stella

Link direct la acest mesaj

Am un baietel si doresc neaparat si o fetita.Care sunt conditiile pentru ca probabilitatea de a concepe o fetita sa fie maxima ?
De asemenea ,prin ce metoda si unde anume pot afla sexul copilului
cat mai devreme?(2-2,5luni).
Mentionez ca sunt din Buc.[/code]

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Draga Stela,

Din cate stiu eu, o metoda stiintifica care sa raspunda la intrebarea: "Care sunt conditiile pentru ca probabilitatea de a concepe o fetita sa fie maxima ?" nu cred ca exista inca. Poate ca sfaturi babesti mai poti primi, dar ceva comcret....
Iar "probabilitatea de a concepe o fetita sa fie maxima" e cred o exagerate. In Domeniul asta marja de eroare e destul de mare.
Bafta oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns radu_tud spune:

Draga Stela,

Din cate stiu eu, o metoda stiintifica care sa raspunda la intrebarea: "Care sunt conditiile pentru ca probabilitatea de a concepe o fetita sa fie maxima ?" nu cred ca exista inca. Poate ca sfaturi babesti mai poti primi, dar ceva comcret....
Iar "probabilitatea de a concepe o fetita sa fie maxima" e cred o exagerate. In Domeniul asta marja de eroare e destul de mare.
Bafta oricum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Intra pe . http://www.chinagold.com/.Aici in functie de varsta care o ai cauta perioadele de 3-4-5 luni la rand prielnice pentru sex. feminin,pentru a ramane insarcinata si vezi ce si cum. Bafta. La mine s-a potrivit.
Mai intai introdu datetle la tine si mama ta. Cand o sa vezi tabelul respectiv o sa te lamuresti.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Nu exista metode stiintifice. Dar ca sa te distrezi, incearca intr-adevar calendarul chinezesc. Cica varsta mamei adunata cu luna conceptiei ar trebui sa fie un numar par. La mine s-a nimerit pana la urma (ca initial mi-au zis ca e baiat si tocmai ziceam ca prostie e calendarul asta).

Si cu titlu statistic, cica fetele se concep spre sfarsitul perioadei fertile si baietii la inceput. Si asta s-a verificat. Dar cine stie, bebelutza mea are 23 de saptamani si poate la eco viitoare iar isi schimba astia opinia.

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alba spune:

Stella,bun venit la
Iti tinem pumnii sa faci o fetitza frumoasa ,iar daca afli "reteta "sa mi-o spui si mie,ca-i musai

***Alba***
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=alba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

stella draga,nu vreau sa te supar la inceput de drum peDESPRE COPII
dar esti cam acida.
cum adica daca afli la ecograf ca este baiat pina la 2,3 luni
nu-i dai sansa sa-si vada mamica?

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iileana spune:

Draga Stella, citisem vreo doua "retete de fetite", am si pus in practica una dintre ele si... sa-mi traiasca baietelul, ca e cel mai minunat copil de pe planeta, nu-mi pot imagina viata fara el. Ma si mir acum ce-o fi fost in capul meu si de unde trufia de a crede ca statea in puterea mea sa decid ceva ce tine, totusi, de alte sfere.
Despre a doua intrebare, nu, nu cred sa existe vreo metoda de a afla sexul fatului atit de curind, m-am infiorat citindu-ti intrebarea in acest context, m-am codit multe zile sa raspund, uite insa ca a avut Cici curajul sa puna punctul pe i.
Oricum, mult succes!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutus spune:

Buna Stella!
Sunt cateva metode empirice, uite:
-se stie ca spermatozoizii Y (baieteii) sunt mai rapizi dar mai fragili decat dei X, asa ca daca fecundarea are loc cat mai aproape de momentul ovulatie, sunt sanse mai mari ca copilasul sa fie baietel;
-la fel se stie ca sperma continand spermatozoizii e un mediu alcalin, iar in mediu acid ei mor. Asa ca in functie de aciditatea din vagin, ei mor (Y)sau traiesc(X). Deci daca mediul interior e mai acid sunt mai multe sanse pt o fetita. Fara prea mari garantii, poti sa faci o spalatura vaginala cu otet diluat in apa pt a avea o fetita;
-mai e o metota care se bazeaza pe alimentatie: fara sare si bogata in Ca si Mg pt a avea fetita. Acest regim trebuie urmart cu strinctete inca inainte de mom conceptiei cu cateva luni si e destul de nesigur.
Metoda sigura de a avea un copil de un anunit sex e implantarea in uter a unui embrion ales dupa fecundrea in vitro.
Nu vreau sa vorbesc prostii,asa nu stiu daca imi amintesc bine ca lichidul amniotic contine acelasi adn ca al copilului, deci o analiza a acestuia poate sa-ti spuna sexul copilului , care s-a stabilit imediat dupa fecundare. Imi cer scuze daca am vorbit prostii.
Toate cele bune!
P.S. Si eu am un baietel si mi-as dori o fetita, dar am zis ca daca al 2-lea copil o sa fie tot baietel, o sa am curajul (daca-mi ajuta Dumnezeu) sa mai fac inca un bebe (sa avem 3), ca da de o sa fie fetita (atunci o sa am grija...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica spune:

Eu am o cunostinta care a urmat tratament pentru ca al 3-lea copil sa fie fetita.A luat calciu si magneziu cu cateva luni inainte, iar medicii i-au zis ca are peste 80% sanse sa fie fetita.Oricum a avut curaj, a incercat si a reusit sa-si implineasca visul de a avea si o fetita.
Succes si sanatos sa fie!

Angela

Mergi la inceput