S-a mai intimplat cuiva???

S-a mai intimplat cuiva??? | Autor: Ratusca

Link direct la acest mesaj

Dragele mele,
Uite ca dupa o perioada destul de lunga(2 luni),aseara am avut pentru prima oara contact cu sotul meu,si asta pentru ca se pare ca am o sarcina foarte "pretentioasa"(am avut si am toate simptomele,durerile,greturile si toate starile de dicomfort)pe cre nu le doresc la nici una dintre voi.Nici acum nu ma simt foarte bine,am si racit putin din cauza aerului conditionat de la servici,si dupa un control la medicul ginecolog,care a spus ca desi am toate aceste"probleme"de sarcina,sint ok,bb-ul e bine si mi-a spus ca trecind de perioada critica(sint insarcinata in 3 luni acum),putem oricind sa avem contact.
Aseara s-a intimplat,dar azi dimineata ducindu-ma la baie, am sesizat o pata mare maronie,care m-a speriat teribil.M-am linistit cu gindul ca neavind contact pentru o perioada asa de lunga,poate scurgerile acestea maronii pe carele au unele dintre noi le avem in timpul sarcinii, s-au acumulat si de aceea.
Venind la servici ,m-am speriat si mai mult, vizitind toaleta iara,pe hirtie a iesit ,ca un gheac foarte inchis la culoare(de marimea unei jumatati de pruni uscate,dar umeda totusi).Sa fi fost tot o acumulare din aceea scurgere pe care am mai avut-o si inainte cu citewa saptamini si la care doctorul a spus ca e ok atita timp cit nu e rosie?
Acum sint ok nu mai am nimica aproape ,doar pe hirtie o umbra usoara de scurgere maronie.
S-a mai intimplat cuiva acest lucru,dupa primul contact sexual de la aflarea ca sinteti insarcinata?
Multumesc de raspunsuri,le astept cu nerabdare!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Cel mai bine ar fi sa iti intrebi medicul.

pupici
CRinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Ratusco, du-te chiar maine si-i povesteste medicului tau ce ne-ai spus noua, ca noi, chiar daca iti impartasim din experientele noastre, tot nu te vom scapa de incertitudine...Du-te neaparat si sa ne dai vesti bune

Eu am trecut prin ce povestesti tu si pot sa-ti spun doar ca regret ca n-am avut pe nimeni langa mine care sa ma trimita la medic...

S-auzim de bine,
Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Nu mai sta la serviciu ......... FUGI repede la doctor!

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Milia spune:

Nu mai e nici o clipa de pierdut. Trebuia sa te duci la medic azi dimineata cand ai constatat ca ceva nu e in regula.
Sa auzim de bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Ratusca cum te simti fetita? Esti OK?
pupici****

"Īn afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana1968 spune:

Si eu zic sa te duci la dr. tau. Pt. ca , chiar daca n-am copii, am avut experiente nu placute cu tot felul de presupuneri si cand colo nu era nimic rav la mine. Sau cumpara-ti o mare carte inecoloica care am vazut doar pe la 3-400000 lei si nu este prea indicat ca asa o sa-ti maresti raza ta de presupuneri. Te pup si spune-ne ce este aceea. Dar ti-a zis dr. sa stai asa o mare perioada fara contact? Sau ai avut tu orecari probleme?

diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebetica spune:

Eu am patit la fel dar am mers imediat la doctor. Mi-a dat sa urmez un tratamentcare a durat pana in luna a 8- a inclusiv.

Repede fugi la doctor sa nu fie ceva mai complicat in legatura cu pierderea aceea ciudata.

Ioana si Stefan Dimitri
http://babycenter.shutterfly.com/osi.jsp?i=67b0de21b32aaebf6598

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabela spune:

Ratusca, sper ca esti bine draguta, spune-ne ce-i cu tine...

Gabela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Ratusca unde esti?????????????

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ratusca spune:

Dragele mele,
sint "bine"sa zic asa,in citeva zile implinesc si eu 3 luni de sarcina.Am ceva dureri jos(in ambele parti),parca as purta o centura de plumb,cred ca se dezvolta uterul nu stiu ce sa mai zic.
Astept sa ma treaca inca o luna si sa dispara toate simptomele astea, ca ma dispera.
Va mai tin la curent,va pup si aveti grija e voi!

Mergi la inceput