Cite pachete de lapte praf??

Cite pachete de lapte praf?? | Autor: rainbow

Link direct la acest mesaj

Stind in parc si vorbind cu alte mamici de bebei mici am constatat ca unele primesc 8 pachete(ca si mine) altele 9, altele chiar 14…..asa ca acum sint nedumerita. Exista undeva specificat numarul de pachete acordate sau pe ce criterii se stabileste acesta???…sau tine probabil de atentia acordata medicului…..

Ioana & bb Remus (mogildeatza mea cea dulce)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns liviu`s spune:

Din cate stiu, se dau 8 cutii.
In LEGEA nr.321 din 26 iunie 2001
privind acordarea gratuită de lapte praf pentru copii cu vârste cuprinse între 0-12 luni nu se precizeaza numarul, dar se trimite la un prin ordin comun al Ministerului Sănătății și Familiei și Ministerului Administrației Publice care sa stabileasca modul de distribuire a laptelui praf acordat gratuit copiilor cu vârste cuprinse între 0-12 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cary spune:

Am discutat si eu cu doctora lu'BB si mi-a spus ca bebelusii pana la 6 luni primesc 8 cutii,iar cei trecuti de aceasta varsta nu pot primi mai mult de 3KG de lapte,adica 8 cutii*400g=3.200 Kg.deoarece se presupune ca dupa 6 luni BB incepe diversificarea si nu mai consuma atat lapte.
Poate ca daca toti am cere lamuriri la doctori si raspunsul ar fii acelasi,sunt si ei credibili!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu am primit o cutie in plus dupa 6 luni

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Eu am inceput sa ii completez cu formula de la 4 luni si am primit doar 6 cutii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nela spune:

Eu am inceput diversificarea la 6 luni si primesc doar 5 cutii.
Adevarul este ca imi si ajung. Merge cam o cutie pe saptamina.

S-auzim de bine!
Nela

Mergi la inceput

Eu nu zic ca nu ajunge,dar de acest lapte gratuit se beneficiaza doar pana cand BB face 12 luni si dupa aia gata.
Urmeaza ori sa cumperi un alt tip de lapte deoarece acest tip(lactovit)nu se comercializeaza,ori sa-l treci pe laptele de alimentara.

Mergi la inceput

Cary eu am gasit in farmacie Lactovit

Mergi la inceput

Asta este foarte bine,deoarece eu cand am intrebat nu aveau,iar pe cutie scrie ca nu se comercializeaza.

Mergi la inceput

Si la mine scrie ca nu se comercializeaza pe cutiile pe care le primesc gratuit. La cele din farmacii pe care le cumpar nu mai apare coltul ala scris.

Mergi la inceput