Au aparut tablete push up (pt. sani)!!?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

un medic endocrinolog a spus ca nu sunt bune. Nu neaparat ca ar face rau dar ca sigur nu au nici un efect. Incercati cu gimnastica.

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Pico spune:

Hai sa fim serioase!!! Aceste produse sunt tepe pentru fraieri sau pentru naive...intr-adevar de! Chiar nu stiu cum de Ministerul Sanatatii le permite sa faca atata reclama.
Nu va dati seama ca daca ar fi atat de bune chirurgii plasticieni ar taia frunza la caini,Pamela ar cumpara "la greu" si ar fi MULT,MULT,MULT,MULT mai scumpe!!!!!!!!!!!
Si eu am nascut si sunt putin complexata de noul aspect al sanilor mei.Tare as vrea o minune dar din pacate cea mai sigura cale este .,...implantul...pe care nu am de gand sa-l incerc

Multi pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelas spune:

Mei.... nu ati inteles voi bine cum se administreaza... nu se inghit, ci se pun sub sani sa ii... push-up. Pentru rezultate spectaculoase, se administreaza cu tot cu cutie.

Eu nu cred in asa ceva. De tinctura de marar auzisem si eu. Am incercat o perioada... de 3 zile. M-am lasat...

Va multumesc ca mi-ati confirmat ca nu sunt singura care trece prin "drama" aceasta dupa nastere.

Mergi la inceput