Barbatzii, niste copii vesnic alintatzi?!?!

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Eu sunt mai la obiect, ca tot vorbim de barbati (sa nu uitam dictonul "barbatii sunt oameni simpli").

Daca sunt copii? Categoric. Dar toti suntem copiii cuiva, chiar daca avem 30 de ani (mama stie mai bine, ca si acum cand sunt viitoare mamica tot ma moseste cand gresesc mancarica ).

Recunosc insa ca barbatii au o tendinta mai mare spre egocentrism , si atunci cand dau de o femeie minunata speculeaza acest aspect abordand figuri inocente si comportamente de copii.

Dar ce sa zic? Rau cu rau, dar mai rau fara rau...

Rox

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

Cel mai rau ma enerveaza cind imi pun suc in pahar, duc sticla inapoi in frigider, ma intorc si el gilgiie ultimul strop: Merci!
Ah, ma ia pe sira spinari!!!

Andrada

L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelate stele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

quote:
Originally posted by Andrada

Cel mai rau ma enerveaza cind imi pun suc in pahar, duc sticla inapoi in frigider, ma intorc si el gilgiie ultimul strop: Merci!

Andrada

hahahaha, or fi rude ai nostri soti?!?! = sample 1

sample 2: vine EL de la serviciu. "ah, ce dor mi-a fost de bebe!". si-l ia si-l invarte, si-l pupa, si-l gadila, si-l rasuceste. si bebe se prinde in joc. si mai vrea. si se apuca de hainele lui si incepe "cerseala". si EL, exasperat, "uh, ia-ti-l ca m-a terminat". toata "distractia" dureaza 3 minute. pe ceas, verificat.

sample 3: week-end. bebe, ca de obicei, matinal (6-7 am). EL "lasa ca-l iau eu dincolo, mai dormi putin". eu "da' sa-l si schimbi, bine?". EL "bineinteles". eu, fericita ca mai dorm o juma' de ora. trec 10 secunde. apare EL cu bebe la subrat. "bleah, ia-ti-l. a facut si kk!!!".

sample 4: in frigider ultimul mar. eu stiu si stau la panda. EL il ia si-l mananca. eu "poate vroiam si io...". EL "mai bine ca l-am mancat io. era un pic stricat..." (da' de unde! il "verificasem" inainte!).

sample 5: seara. eu obosita pt. ca bebe a fost agitat toata ziua. mancam. vase muuulte. eu "uh, cate suuunt!". EL "lasa ca le spal eu!". eu mirata si placut surprinsa. EL incepe. si spala. trec 5 minute. apa se opreste. eu "wow! ce repede ai terminat!". si ma duk, suspicioasa, sa verific "minunea". tava de friptura si cratita in care a fost orez in chiuveta. bineinteles nespalate. fac ochii mari si dau sa-l intreb... EL mi-o ia inainte "m-am plictisit. si, in plus, sunt cam prea murdare".

sa continui?

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dede spune:

quote:

Andrada

Q1: cine spala paharul?
Q2: daca nu se satura, ii mai aduci?
Axioma: la suc, moam ce merge si o prajitura !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

quote:
Originally posted by dede

quote:

Andrada

Q1: cine spala paharul?
Q2: daca nu se satura, ii mai aduci?
Axioma: la suc, moam ce merge si o prajitura !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lilach spune:

Eu nu am simtit in toti ani de cind sintem impreuna ca este un copil alintat...dimpotriva ma alinta el pe mine...
Niciodata nu ar lua ultimul fruct...dimineata imi face o cafeluta si ma trezeste usor...daca cumva nu am avut "chef" sa fac mancare ...nu e nici o problema...ceva tot este de mancare...chiar daca nu e gatita.
Spalatul vaselor tot el le-a rezolvat...a insistat sa cumparam masina de spalat vase in urma cu citiva ani...
Cu copiii intotdeauna m-a ajutat...ieri dupa masa de ex. a iesit cu Laura la plimbare si in parc...numai sa pot sa ma odihnesc(fara sa fie nici un copil acasa).
Si altele si altele...citeodata chiar ma intreb oare asa va fi intotdeauna?
Plus ca trebuie sa tineti cont ca nu lucrez de 2 ani de cind s-a nascut Laura.

"Un sfirsit e un inceput..."

ella& laura,andrei,andra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iubibubi spune:

ah, si noi avem masina de spalat vase. dar, "face asaaa un zgomot ingrozitooor!". :)))

pupici.

http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=iubibubi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada spune:

quote:
Originally posted by lilach

Eu nu am simtit in toti ani de cind sintem impreuna ca este un copil alintat...dimpotriva ma alinta el pe mine...
Niciodata nu ar lua ultimul fruct...dimineata imi face o cafeluta si ma trezeste usor...daca cumva nu am avut "chef" sa fac mancare ...nu e nici o problema...ceva tot este de mancare...chiar daca nu e gatita.
Spalatul vaselor tot el le-a rezolvat...a insistat sa cumparam masina de spalat vase in urma cu citiva ani...
Cu copiii intotdeauna m-a ajutat...ieri dupa masa de ex. a iesit cu Laura la plimbare si in parc...numai sa pot sa ma odihnesc(fara sa fie nici un copil acasa).

ella& laura,andrei,andra

Oh Lilach, stii ca exista posibilitatea sa iti iei un alt nick pe care el sa nu-l stie....
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

quote:

quote:
Originally posted by lilach

ella& laura,andrei,andra

Oh Lilach, stii ca exista posibilitatea sa iti iei un alt nick pe care el sa nu-l stie....
A

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Astia-s barbati??????Io oare ce-oi fi avand acasa???Cre'ca-i martian!

Irina & Vevemica & margica din burtica

Mergi la inceput