Din nou 'fibrom uterin'
Buna!
M-am gandit sa deschid un nou subiect pe aceasta tema, avand in vedere ca asteptam un raspuns de la Leoni si poate e mai greu de gasit locul unde se afla postat cel vechi...
Leoni, asteptam cu nerabdare sa ne spui cum ai scapat de fibrom, prin ce tratament!
S-auzim de bine,
Gabela
Raspunsuri
Gabela spune:
Cred ca o sa vorbesc singura pe aici, sa stea mesajul pe prima pagina si sa-l vada Leoni!!!!
Pun pariu ca multe fete vor sa stie despre tratamentul asta.
Si asteptam raspuns nu numai de la Leoni, ci de la oricine s-a vindecat de asa ceva fara operatie!
ad_risnov spune:
Si pe mine ma intereseaza subiectul pt. ca tocmai am aflat ca am un fibrom de 6 cm, insarcinata fiind.
Dr. mea mi-a zis ca se poate si retrage dupa nastere. Altfel nu stiu ce voi face.
Asa ca asteptam raspunsul, Gabela!
Pupici si multa sanatate!
Adriana in 22 de saptamani
Gabela spune:
Ma bucur ca nu sunt singura pe aici!
Adriana, sarcina usoara, fara nici o problemutza si un BB cum vrei tu!
Stam pe stand by, sper ca nu degeaba...
crinuta spune:
Eu am mai scris despre fibrom aici. Mama a scapat de un fibrom cat o portocala in 2 luni. A facut baile de plante ale calugarului Mihai Neamtu. Am postat aici tratamentele lui, inclusiv baile.
Adriana, in cazul tau nu stiu ce sa spun avand in vedere ca esti insarcinata. Eu te sfatuiesc sa astepti pana ce nasti, si apoi sa faci baile.
pupici
Crinuta
Gabela spune:
Eu una am mare incredere in tratamentele naturale. Am mai scapat odata de fibrom (e adevarat ca foarte mic) si mastoza chistica cu tratament homeopat si bai de coada calului. Numai ca mi se pare greu de facut, trebuie facute bai in cada in fiecare seara cu o cantitate mare de planta si in conditiile actuale imi este imposibil. Asa ca ma uit dupa un alt tratament, poate mai usor de urmat.
tuturor!!!
Gabela
Vanina spune:
Incearca tincturile care sunt usor de luat....hai sa-ti enumar cam care au ca indicatie fibromul:
Extract de muguri de zmeur
Tinctura de cretisoara
Tinctura de salvie
Elixir din fructe de soc
Extract coacaz negru
Bitter Suedez
Tinctura de coada soricelului
Totul e sa te tii de ele.
Tratamentul dureaza minim 3 luni.
Sanatate!
speranta spune:
Vanina,ai luat cate 30 de picaturi/3 ori pe zi din fiecare planta, intr-o anumita ordine sau cum?
Vanina spune:
Ai sa vezi ca sunt scrise indicatiile in prospectul fiecarei cutii...ce cantitate...De ex la cretisoara,salvie,coada soricelului-iau 4 lingurite de 4 ori pe zi.
Sanatate!
Gabela spune:
Multumesc Vanina!
Poti sa-mi spui, te rog, de cand faci tratamentul asta si daca ai observat o ameliorare, adica o descrestere a fibromului?
Gabela
Vanina spune:
Draga Gabela,
Eu am avut un chist de 5 cm...care a ajuns la 2 cm dupa 8,9 zile de tratament...nu am avut fibrom...dar pe prospectele plantelor era trecuta si aceasta indicatie...asa ca m-am gandit ca poate le folosesti si tu.
Sanatate!