Sotii vostri intra pe forumul DC ?
Raspunsuri - Pagina 3
Anina_n spune:
Al meu nu intra, nu le are cu calculatoarele, cu net-ul ! Acasa nu avem calculator, eu intru de la serviciu si ii mai povestesc ce citesc pe aici.
Nina & Nina-Cristina (1 an si 8 luni)
http://www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina
canuta-om-sucit spune:
Salut:) Al meu viitor sot nu intra asa spune el. Dar eu sunt convinsa ca a intrat macar o data sa vada care e treaba ce fac eu aici si de ce sunt atat de incantata. Oricum e la curent cu tot ce se intampla , are grija fata sa ii aduca sefului la cunostiinta tot:)
aura
Flower spune:
S-al meu mai baga cate-un oki pe forum sau pe ciat...insa din lipsa de timp , din ce in ce mai rar...N-a rezistat tentatiei !
Are si nick ... Fetele stiu de cine vorbesc !
mihaelas spune:
Si sotul meu intra, sa vada ce ma sfatuiti voi in legatura cu dovortul, etc... si-a facut chiar mai multe ID_uri, unul cu nume de fata... pe care le-am aflat.. ha .ha... sunt rautacioasa. MI-ar fi facut placere sa intre sa vada ce mai fac copiii, cum se mai cresc... Asa ca da, intra, sa vada cum il barfesc :D ca in rest e ocupat cu altele....
Camelia spune:
Al meu nu.Numai daca ii cer eu sa citeasca vreun subiect si sa-si dea cu parerea.In rest, asculta cu multa rabdare tot ce am eu sa-i povestesc in legatura cu forumul .
Credinta face totul posibil; dragostea face totul usor
Alina spune:
Nici al meu nu intra decit daca il rog eu sa citeasca vreun subiect(in special cele de la "Calatoriile sufletului")dar daca ar avea mai mult timp,ar intra mai des sa exerseze cititul in romaneste.
Alina
Oana spune:
quote:
Originally posted by Cary
Cat priveste factura draga OANA,spunei sotului ca asa cum intra el pe net pentru treburile lui,care se platesc si incarca factura,tot asa vrei si tu sa vezi ce mai e nou in marea familie DC,ca sa nu mai vorbim cate sfaturi bune se dau la patintii intreaba,parintii raspuns in miez de noapte cand poate doctorul de familie doarme bustean.
Cary, stii, faza e ca el nu prea mai intra deloc pe Internet, la inceput intra dar acum s-a plictisit si intra doar din an in pasti, numai atunci cind are ceva special de cautat.
Asa ca nu pot sa spun ca el incarca factura, pentru ca stiu bine ca numai eu o incarc….. ...
Oana_B spune:
Neah, al meu nu intra ca ii fac eu destul capul mare, dar am vazut ca are respect, mereu daca are vreo nelamurire in vreo problema ma pune intai sa caut aici
Oana_B
elena_ltd spune:
Nici sotul meu nu intra pe DC, desi l-am pisat la cap la inceput, fiind foarte entuziasmata da descoperirea mea. Dar nici nu comenteaza pentru ca stie ca-mi prinde bine, ca-s incantata si de cateva ori, cand aveam dileme referitoare la copiii nostri, l-am auzit zicand "Intri tu pe forum si ne lamurim". De-atunci, nu pierd niciodata ocazia sa-i amintesc ce mana cereasca e site-ul si il tin la curent cu subiectele mai interesante. La ultima factura de telefon a venit cu sugestia sa ne punem internet prin cablu ca, l-a cat stau pe net, e mai rentabil.
Elena, mama Oanei si a lui bb Mihai
Roxana_G spune:
Nici sa n-auda. Sau cel putin asa pretinde. Dar mai arunca un ochi sa vada despre ce e vorba.
Ba in weekend mai si bodogane, ca nu pricepe de troscam atata tastatura cand el se uita la TV.
Rox