Maselutele de la 2 ani...
...ne dau bataie de cap.De o saptamana Monica numai papa,vrea laptic,papa din borcan sau pasata,este rosie in obrajori...la inceput nu stiam ce are si am observat gingia de jos f.umflata.Acum i-a iesit sau da sa-i iasa un coltisor.Azi noapte s-a trezit la 3 si i-am dat calpol.Noi la ceilalti dintisori si maselute nici nu am simtit ca -i ies.Se pare ca sunt ultimile maselute pt ca cele de sus le are.
La voi a fost la fel?
Gabi si Monica 2 ani .
Raspunsuri
vilma spune:
Nu, ultimele maselute care i-au iesit Ancai dupa 2 ani, au iesit fara prea mare taraboi. Mai are una singura care n-a iesit in intregime, pe partea stanga jos.
Multa sanatate.
Vilma si Anca (2 ani si 5 luni)
janib spune:
Nici la noi ultimele maselute nu au fost cu prea mari probleme. Exceptant faptul ca era un pic mai nervoasa totul a fost OK si am trecut cu bine.
Maruca spune:
quote:
Initial creeata de gabid
...ne dau bataie de cap.De o saptamana Monica numai papa,vrea laptic,papa din borcan sau pasata,este rosie in obrajori...la inceput nu stiam ce are si am observat gingia de jos f.umflata.Acum i-a iesit sau da sa-i iasa un coltisor.Azi noapte s-a trezit la 3 si i-am dat calpol.Noi la ceilalti dintisori si maselute nici nu am simtit ca -i ies.Se pare ca sunt ultimile maselute pt ca cele de sus le are.
La voi a fost la fel?
n-o chema Simona pe fetita ta????
Gabi si Monica 2 ani .
Danza spune:
Gabi, lui Danut au inceput sa-i iasa toti 4 canini + 4 maselutze odata - a facut si febra, dar apoi a fost bine, a mancat normal, de dormit - la fel. A fost un picutz mai iritat, dar a trecut. Inca n-au iesit definitiv, dar acum n-l deranjeaza. Nu ne-a ajutat nici calgel-ul nici dentinox-ul.
Mai rau a fost la incisivii laterali de jos, care au iesit la interval de 6 luni de la primii 6 dintisori. A vomat, a avut si diaree, febra mare, nu manca nimica, chiar si tzitzica papata o voma:( Am stat si in spital 3 zile, ca riscam sa se deschidrateze complet.
sanatate multa!!!!!!
Cu drag,
Dana, mamica lui Danutz
Album:http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Danut+la+2+ani&mid=1214&cid=2250
http://www.yamafoto.com/?ref=6599
Dall spune:
La noi,aproape ca nu am siimtit cind au iesit.Mi-a fost cam teama , auzisem de la alte mamici ca v-a aparea febra si alte "minuni"...dar nu a fost asa.Sint convinsa de depinde de la copil la copil.Unii fac febra,nu dorm, se chinuie cu dureriile,sint neliniistiti...altii rod la tot ce apuca in gurita si sint totusi agitati.
Noi am avut parte totusi de o oarecare liniiste,am trecut cu bine peste maselute si dintisori.
Numai de bine
gabid spune:
Tot nu papa,este rosie in obrajori si imi spune ca o doare gura.Of,sper sa se termine mai repede cu maseluta aceasta.Este vorba de maseluta de jos din dreapta.
Da,pe fetita mea o ceama Simona dar intre timp ei nu i-a placut numele si acum ii spunem Mona,Monica asa cum isi spune ea.Nu vrea sa auda de Simona.
Gabi si Monica 2 ani .
tinatache spune:
stiu ca nu-i frumos dar scopul scuza mijloacele: daca o pui la tv la emisiunea preferata nu papa? Adica sa uite si sa mestece acolo cu ochii in ecran? Dupa ce iese reaua de maseluta reveniti la programul obisnuit.
Cristina, mamica cu burtica