Oare cum am putea?

Oare cum am putea? | Autor: toni

Link direct la acest mesaj

E cel mai usor sa iubesti pe cei ce te iubesc.Totusi Dumnezeu ne indeamna sa ne iubim chiar si dusmanii...O fi Dumnezeu un demodat?Cred ca nu , El este acelasi azi , ieri si in mereu.Chiar El ne da un exemplu:in timp ce noi ii eram vrajmasi , prin pacatele noastre ,El a ales sa moara pentru fiecare dintre noi.Si nu oricum ci pe o cruce pe care a curs sangele Sau sfant.Deci , Isus a murit in locul meu si al tau , chiar daca noi am fost mereu vrajmasi cu El.Aceasta realitate nu se poate schimba.
Intr-o societate in care fiecare se ghideaza dupa legea celui mai tare si aplica principiul „dinte pentru dinte , ochi pentru ochi”,Biserica incearca sa patrunda in sufletul fiecaruia , prin Evanghelia de la slujba de maine lansand o provocare pe care a lasat-o Hristos acum multa vreme in urma: Iubiti-va vrajmasii!
Ce credeti ?
E un indemn depasit, fara valoare , sau fara aplicabilitate in vremurile de azi?
Poate Dumnezeu sa faca din noi oameni care pot iubi vrajmasii sau ramanem in continuare tributari eu-lui nostru dispretuind si urand pe cei care ne fac raul?