TRATAMENTE OLIGOSPERMIE

TRATAMENTE OLIGOSPERMIE | Autor: gabid

Link direct la acest mesaj

Pentru fetele care sunt interesate de oligoastenospermie va spun tratamentul pe care il tine sotul meu:

DIMINEATA:Ginseng rosu
Spirulina
Telina
Napraznic
Coenzima Q10
Antioxidant
Laptisor de matca
Ghimbir
Vit E forte
Vitamina A
Zinc
Tinct de branca ursului 50 pic
Creatin monohidrat(stimulare spermatogeneza)

Cate o tableta din fiecare

PRANZGinseng rosu
Spirulina
Telina
Napraznic
Antioxidant
Laptisor de matca
Ghimbir
Creatin monohidrat

Cate o tableta din fiecare.

SEARALa fel ca la pranz+1 tableta zinc.

In loc de zinc se poate folosi si bioseleniu zinc.Vreau sa incerc si Ou de prepelita japoneza care am inteles ca este bun in caz de sterilitate.Modul de tratament pentru Ou de prepelita japoneza este pe prospect.
Noi incepem tratamentul de la 1 Noiembrie.Un tratament dureaza 3 luni dupa care se face o spermograma.
Nu pot sa va spun daca are efecte,noi l-am mai facut acum 3 luni si am facut o pauza dar nu am facut spermograma pt ca nu am ajuns In Bucuresti in vara.

Anis ,asteptam tratamentul tau!

si la toate!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Acum tratamentul tinut de sot care avea astenospermie severa ..si acum are parvisemie cu normospermie(avea inainte ca volum 1 ml ..acum are 1,7ml), e o combinatie de palante si medicamente,
date de dr, plus plante din tratamentul gasit aici pe site, tratament pt barbati, plus cateva lucruri gasite de mine si studiate , adica intrebat..
La care s-a m-ai adaugat Undestor (10 zile si apio 10 zile pauza)
Si Cartirec (luat 3 luni non stop)

>Prin urmare:
>Dimineata:
>-Vit E (pauza de 10 zile pe luna..dar in alte zile decat cele in care nu se mai ia seara)
>-Vit A (la fel ca mai sus)
>-Ca
>-Magneziu+Zinc
>-Spirulina
>-Apilarnil
>-Ginseng
>-vitamina C
>-miere+o lingurita catina
>- tinctura de branca ursului+magiran
>-Panangin
>(la toate pastilele cate una..)

>Pranz:
>-vitamina C
>-Apilarnil
>-Tinctura de branca ursului+maghiran

>Seara:
>-Ca
>-Vit E (2 saptamani..dupa care pauza 10 zile .asta numai seara))
>-Vit A (2 saptamani.....la fel ca mai sus)
>-Ginseng
>-Apilarnil
>-Spirulina
>-Miere+lingurita de ulei catina
>-ceai de iasomie (asta pt relaxare)
>-vitamina C
>- tinctura de branca ursului+maghiran
>

Dupa 2 luni se opreste tot si se face pauza 10 zile , si se face o noua spermograma.
Tratamentul, luati-l ca o informatie..daca la sotul meu a avut efect..e ca s-a potrivit pt el.Asta nu insemana ca poate pt unii dintre sotii voi nu se va potrivi..dar in egala masura se poate ca pentru unii sa nu fie bun.

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Multumesc mult, fetelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabid spune:

Vitamina A trebuie sa fie de 10000 unitati maxim.Antioxidant pentru rezistenta la infectii.Vitamina E se ia 20 de zile si 10 zile pauza.Eu am incercat si cu ulei de catina dar ii vene asa vomite.

si la toate!!!

Gabi si Monica 2 ani .

Mergi la inceput

Ellena,acesta este tratamentul pe care il dau sotului meu si care este luat de pe forum in toatalitate.

Poate ca reusesti la FIV si nu va mai fi nevoie de alte tratamente!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Oana,acestea sunt cele 2 ttratamente!

Gabi si Simonica de 2 anisori .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Multumaxim, mi le-am copiat!!
icei

Oana_B

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

AL MEU, CAND INGHITE TINCTURA DE BRANCA URSULUI, BOMBANE JUMA' DE ORA DUPA...scuze pt. majuscule....ai vostri ce zic?

V

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anis spune:

Dupa vreo 2 luni , al meu isi punea singur in pahar....si ma tragea de maneca daca uitam..inainte il alergam si nu vroia si se stramba....

AniS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina G spune:

Al meu, saracutul, ia cuminte tot ce ii dau. Nu spune nici "pis". Cu o singura exceptie - nu poate sa ia polen, care il avem sub forma de "firimituri". Cred ca e groaznic, nici eu nu l-as putea lua.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellena spune:

Multumesc Gabi si Anis pentru tratamente. Sa speram ca poate ... nu va mai fi nevoie dar oricum o sa le copii.

Si apropo de sotiori, stiti ce mi-a spus mie acu cand citem mejajul? Ca daca ia toate astea nu mai are nevoie de mancare :)
A incercat numai cu branca ursului si tot timpul uita si exact cum spunea si Victoria bombane cate jumatate de ora; spune ca-l imbata .

I-am spus dr. de tinctura de branca ursului si a ras :P, a spus ca nu are efect ... etc

Mergi la inceput