De curand am gasit aceasta adresa pe Internet: www.fototur.com in care gasesti fotografii de peste tot. Poti participa si tu cu propriile poze intr-un "fototur".
Eu sunt o amatoare a imaginilor din calatorie, daca n-am la mine un aparat de fotografiat, atunci sigur imi cumpar o vedere cu zona pe care o vizitez.
Itzi multzumesc,Adi
,pentru ca m-ai ajutat sa regasec locuri dragi sufletului meu.M-am intors cu drag in copilarie shi in anii adolescentzei,vazind o fotografie facuta in apropierea casei mele shi asha m-a cuprins un dor de acasaaaaa
Eddy & Antonia Naomi
Cladirea care apare la Israel...eu o vad din casa...si marea..
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Ati vizitat adresa indicata? Ce parere aveti? Va invit sa va veniti si voi cu noi poze acolo!
Mutumim..am vazut si poze din orasul natal..Oradea...
Cred ca voi reveni si voi pune si eu poze..dar nu acum...acum merg la culcare.
"Un sfirsit e un inceput..."
ella& laura,andrei,andra
Multzumim ptr.siteCu ocazia asta am vazut parcul Titan acolo unde ma plimba mama cand eram un bebe.
Eryka & sufletzelul din burtica ---„ in 7 saptamani
Draga Adi2003:
Multam fain pt. minunata adresa, e ceea ce cautam de mult.
Se merita din plin vizitat site-ul.Sper sa puteti vedea si ceva poze din NZ acolo, tot incerc sa le postez , cine stie poate iese ceva..
Toate cele bune!
Lili
Adi2003 multumim mult de tot ptr. aceastä paginä cä ne-ai recomandat-o si nouä.
Numai bine tuturor!!
Nu trebuie sa-mi multumiti, eu am gasit site-ul intamplator si m-am gandit ca probabil vor fi si alte persoane interesate de el.
Acum va invit la comentarii in legatura cu acel site, ce ati vazut, ce v-a placut/nu, ce vreti voi sa povestiti.
Puteti adauga la acest subiect si impresii din calatorie...chiar abia astept! Ca daca se adauga cateva , atunci schimb titlul subiectului in:"Fotografii si impresii din calatorie".
Toate cele bune!