Alunite la 3 ani?

Alunite la 3 ani? | Autor: mel_g

Link direct la acest mesaj

Fetelor am si eu o nelamurire: baietelul meu de 3 ani si jumatate a inceput sa faca alunite! Nu va inchipuiti ca are f. multe - numai 4 pe tot corpul dat totusi mi se pare cam mic pt a avea alunite? Ce ziceti?

Pupici

Mel

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mitzi spune:

Fetita mea cand s-a nascut a avut o singura alunita. Acum are 5 ani si jumatate si are...nenumarate. Au aparut in timp, una cate una. Nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi anormal...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mel_g spune:

Multumesc mult Mitzi pt raspuns!

Pupici

Mel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kiara spune:

Si fetitei mele i-au aparut deja alunitele. Si am fost cu ea la dermatolog si a zis ca nu e o regula. Pot sa se nasca cu ele, pot aparea in timp, nu este o regula, dar trebuie atentie la expunerea la soare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dall spune:

Baietelul meu are 7 ani,la nastere a avut doua,in timp au mai aparut inca 3.Am fost la dermatolog si ne-a spus sa nu ne "exponam" prea mult la soare si in plus sa le "tinem in vedere",daca se maresc,trebuie mers din nou la dermatolog.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acs spune:

Si Mariuca mea are o alunita, pe piciorus. I-a aparut cam pe la un an. Nu mi-am facut probleme nici macar o clipa.

Multa sanatate,
Manuela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabriel spune:

Si fetita mea are una in acelasi loc unde am si eu!

Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxi spune:

Si Clarei am observat de vreo luna ca i-a aparut o alunita mica( doar s-a pigmentat pielea ), pe umar. Nu m-am gandit ca ar putea fi ceva in neregula. O sa-mi intreb doctorul.

Ruxi si Clara pisicuta, 1 an
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns caterina spune:

Copiii mei, in special fata s-a nascut cu alunite. Se vede ca ma mosteneste. in timp acestea s-au inmultit. La fel, am fost si eu la dermatolog si mi-a spus sa stau linistita ca nu-i nici o problema. Problema sunt cele in relief sau cele care se maresc vazand cu ochii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cici spune:

si fetitei mele i-au aparut doua alunite pe
la 7 luni ,una pe minuta si una pe ureche,si ma
bucur ca ai deschis acest subiect eram si eu nedumerita.

cici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danis spune:

ne inscriem si noi in club, la un an si aproape sase luni avem deja
una; nu m-am alarmat inca pentru ca si eu sunt plina de alunite, dar le voi urmari cu atentie si pe ale ei si pe ale mele

Mergi la inceput