Alunite la 3 ani?
Fetelor am si eu o nelamurire: baietelul meu de 3 ani si jumatate a inceput sa faca alunite! Nu va inchipuiti ca are f. multe - numai 4 pe tot corpul dat totusi mi se pare cam mic pt a avea alunite? Ce ziceti?
Pupici
Mel
Raspunsuri
Mitzi spune:
Fetita mea cand s-a nascut a avut o singura alunita. Acum are 5 ani si jumatate si are...nenumarate. Au aparut in timp, una cate una. Nu m-am gandit nici o clipa ca ar fi anormal...
Kiara spune:
Si fetitei mele i-au aparut deja alunitele. Si am fost cu ea la dermatolog si a zis ca nu e o regula. Pot sa se nasca cu ele, pot aparea in timp, nu este o regula, dar trebuie atentie la expunerea la soare.
Dall spune:
Baietelul meu are 7 ani,la nastere a avut doua,in timp au mai aparut inca 3.Am fost la dermatolog si ne-a spus sa nu ne "exponam" prea mult la soare si in plus sa le "tinem in vedere",daca se maresc,trebuie mers din nou la dermatolog.
acs spune:
Si Mariuca mea are o alunita, pe piciorus. I-a aparut cam pe la un an. Nu mi-am facut probleme nici macar o clipa.
Multa sanatate,
Manuela
gabriel spune:
Si fetita mea are una in acelasi loc unde am si eu!
Gabriel - tatic de 2 ani!
http://www.familia-mea.go.ro/
ruxi spune:
Si Clarei am observat de vreo luna ca i-a aparut o alunita mica( doar s-a pigmentat pielea ), pe umar. Nu m-am gandit ca ar putea fi ceva in neregula. O sa-mi intreb doctorul.
Ruxi si Clara pisicuta, 1 an
Implinirea cea mai mare pentru o femeie este acea de a fi MAMA
caterina spune:
Copiii mei, in special fata s-a nascut cu alunite. Se vede ca ma mosteneste. in timp acestea s-au inmultit. La fel, am fost si eu la dermatolog si mi-a spus sa stau linistita ca nu-i nici o problema. Problema sunt cele in relief sau cele care se maresc vazand cu ochii.
cici spune:
si fetitei mele i-au aparut doua alunite pe
la 7 luni ,una pe minuta si una pe ureche,si ma
bucur ca ai deschis acest subiect eram si eu nedumerita.
cici
danis spune:
ne inscriem si noi in club, la un an si aproape sase luni avem deja
una; nu m-am alarmat inca pentru ca si eu sunt plina de alunite, dar le voi urmari cu atentie si pe ale ei si pe ale mele