Am o rugaminte mare mare, mie imi este tare greu sa gasesc un traducator de limba germana in Brasov(distanta, deh), si apelez la voi, daca stiti cumva.Am nevoie sambata viitoare(daca este ceva deschis pana mai tarziu), de 2 traduceri simple, nu ia mult timp, dar trebuiesc a fi facute in scurt timp(aceeasi zi), fiindu-mi necesare luni dimineata la prima ora in Buzau.Acolo mi-e mai greu sa gasesc un traducator, mi-a tradus mama ceva acum cateva luni, si a avut si greseli, nu am fost multumita.
Din cate imi amintesc, pe Iuliu Maniu erau cativa traducatori autorizati, dar nu mai tin minte.M-ar interesa un numar de telefon, adresa de e-mail sau altceva orice mi-ar fi necesar sa-i 'stresez' cu intrebari.va multumesc mult..sper sa rezolv..ca e urgenttttttt.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Babee,
eu sunt din Bv
E un birou de traduceri bun pe str. Castelului.
tel 478177 sau prof Ghia 0722528144
daca nu rezolvi, trimite-mi mie materialele de tradus.
Bafta!
Multumesc Radu Am incercat la biroul de traduceri, dar din pacate nu au deschis sambata.Prof Ghia nu raspunde....o sa mai vad.De tradus le pot traduce si eu, dar ma gandesc ca fara stampila de traducator autorizat pt limba germana nu mi se autentifica actul.oricum, multumesc mult, continui cautarea.
'Fiecare dintre noi este un inger cu o singura aripa.Si nu putem zbura decat imbratisandu-ne unul pe celalalt.'
Iubi, mamica cu burtica:)
Buna, eu am tradus mereu la Popa Marieta, are firma S.C. Leftcom pe Bd. 15 Noiembrie, Tel.: 113571 sau 182990 privat, sper sa mai fie actuale numerele de telefon....N-a fost piperat, cu toate ca stia ca sunt din Deutschland. Nu stiu daca lucreaza si sambata, aber mehr als nein kann sie ja nicht sagen.
Mult succes! Tina
Tina cu Lukas & Alexander(20.01.2003)
Tempora mutantur nos et mutamur in illis.
www.markus.nickel.here.de