mesaje vechi
Am si eu o intrebare..la forumul "parintii intreaba..., apar subiecte, destul de vechi , actualizate de un Nick"cristina", care, daca intri sa vezi ce a scris..nu apare cu mesaj....
sau...asta se intampla pe calc meu....
este vre-o problema???
va pup
Maria&Vladut
Raspunsuri
Cristina spune:
Eu sunt vinovata. Asta pentru ca suntem in curatenie "de toamna". Mesajele care aveau continut interesant (sfaturi) dar aveau nume de genul "ajutorrr" au fost redenumite pentru ca in etapa urmatoare (a comasarii in subiecte noi) sa ne fie mai usor.
talexia spune:
Cristina, as avea si io o propunere, referitoare la "curatenia" de toamana pe care o faceti. Cred ca ar fi bine daca ai pune un subiect sticky in care ai spune ca " Mesajele care aveau continut interesant (sfaturi) dar aveau nume de genul "ajutorrr" au fost redenumite pentru ca in etapa urmatoare (a comasarii in subiecte noi) sa ne fie mai usor". Altminteri, crede-ma,, este realmente zapacitoare noua fata a primei pagini, mai ales cand vrei sa urmaresti ceva. Si ,subiectelor redenumite, pune-le un asterisc sau un alt semn in fata (ex: *, sau RD - adica "redenumit", sau cum vrei tu).
Multumesc frumos si spor la "curatenie"!
Reliana spune:
quote:
Originally posted by talexia
Cristina, as avea si io o propunere, referitoare la "curatenia" de toamana pe care o faceti. Cred ca ar fi bine daca ai pune un subiect sticky in care ai spune ca " Mesajele care aveau continut interesant (sfaturi) dar aveau nume de genul "ajutorrr" au fost redenumite pentru ca in etapa urmatoare (a comasarii in subiecte noi) sa ne fie mai usor". Altminteri, crede-ma,, este realmente zapacitoare noua fata a primei pagini, mai ales cand vrei sa urmaresti ceva. Si ,subiectelor redenumite, pune-le un asterisc sau un alt semn in fata (ex: *, sau RD - adica "redenumit", sau cum vrei tu).
Multumesc frumos si spor la "curatenie"!
Talexia, draguta,
Subiectele redenumite nu vor ramāne īn forma lor actuala, aceasta noua "forma" sa-i zic asa, se va schimba īntr-un singur subiect. Pentru a urmari unele subiecte care sunt de actualitate, poti foarte bine folosi optiunea "Subiecte active". Crede-ma si noi suntem oameni si nu putem multumi pe toata lumea.
Multumesc pt īntelegere
Tot ce-ti doresti se poate realiza, atunci cānd vrei cu adevarat!
http://www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Album+principal&mid=117&cid=16