Oktoberfest

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Asa e, toata lumea petrece pe aici. Cei din nord si mai ales din hamburg au venit in weekend aici pe insula sylt unde sunt eu si au inceput cu berea si carnaciorii de dimineata. Mai ploua putin, iar da soarele, dar nimeni nu pleaca de pe terase. Veselie si forfota mare! Frumoasa atmosfera! Chiar daca nu particip la petrecere ca acum nu bem berica si nu ne prea priesc carnaciorii, e relaxant sa-i vad in jur asa bine dispusi! O in 35 de saptamani, adica o..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucami spune:

Si aici e plictisealaaaaa, de iti vine sa sari intr-un picior! Ghinion de nesansa ca nici anul asta nu o sa fiu acasa in Ro pe 14 octombrie cand sunt" Zilele Iasului"!!! Mama ce fain e atunci: bericica, focuri de artificii, fel de fel de vanzatori ambulanti care vand o gramada de chestii nefolositoare si totusi scumpe, si nu in ultimul rand "Sfanta Paraschiva"-protectoarea orasuluiVreau acasaaaaaa!

Hai noroc si sanatate- ca-i mai buna decat toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lai spune:

Eu sunt studenta si stau intr-un camin care se numeste "International House" unde sunt vreo 600 de studenti din absolut toate colturile lumii si e fain ca administratorii (si studentii) fac eforturi sa reprezinte cat mai multe sarbatori, festivaluri, ritualuri asa ca acum o sa avem si noi Oktoberfest (dar cu o mica intarziere, adica abia saptamana viitoare) nu stiu cat de apropiata va fi de cea originala, dar cu cati nemti avem pe aici ar trebui sa fie :-) eu de-abia astept, daca ar avea si bere nemteasca de-adevaratelea as fi tare fericita - eu nu ma dau in vant dupa bere in general, da' berile nemtesti ma incanta ca-s parca mai usurele si mai gustoase :-)

Saptamana trecuta am avut Anul Nou evreiesc, acu' avem ceva nord-african, parca tot intr-o petrecere ;-) Si de 1 Decembrie vrem sa organizam si noi romanii ceva frumos, sa le aratam cum se petrece in Romania :-) mai e ceva vreme pana atunci, dar daca aveti vreo sugestie...

Lai

Mergi la inceput