Am urgenta nevoie de ajutorul vostru

Am urgenta nevoie de ajutorul vostru | Autor: Ariela

Link direct la acest mesaj

Buna,fetelor.

Sunt disperata.Acum m-am intors de la doctor.Aveam programata o inseminare artificiala pentru luni.M-am dus azi pentru ca este ziua a 11- a a ciclului si doctorul trebuia sa vada cati foliculi am.

Cand surpriza!.Am cu chiu cu vai 1 singur folicul de 10 mm pe ovarul stang. Concluzia : s-ar putea sa nu ovulez luna aceasta.Doctorul mi-a spus sa mai vin si luni dimineata ptr. o alta ecografie.

Asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata. Ce a putut sa intervina
din luna iunie cand am facut ultima monitorizare si pana acum ?
Din ce cauza nu ovulez in fiecare luna?

Recomandati - mi si mie niste plante ceva cu puteri miraculoase.

Ce ma fac eu?. Cum rezolv problema asta?.Am asteptatt-o pe dr.Moisa sa se intoarca din concediu si acum uitati ce-am patit.

Va pup si va astept.Nu ma uitati pentru ca sunt disperata.

Ariela

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mariaa spune:

Ariela,linisteste-te. Nu ai de ce sa disperi. Nu in fiecare luna ovulatia are loc in acelasi moment si uneori nu se petrece luna de luna. Sau nu la toate femeile. Ceea ce se petrece intr-o luna,un an nu putem s-o luam drept lege pentru organismul nostru. Poate ai avut o bucurie foarte mare sau un necaz mare si asta poate influenta modul in care are loc ovulatia. Asculta ce-ti zice medicul tau si nu te panica. Bun si un folicul sa-si faca treaba numai :)
Hai,curaj si incredere. Bafta multa cu inseminarea. Pup.

Rabdarea este cheia fericirii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marcelle spune:

Ariele,
si eu am patit aproape ca tine si totusi am facut inseminarea. iNca nu stiu rezultatul, dar o sansa mica am.
Ovulatia poate sa se produca si numai cu acel folicul.
Eu am fost stimulata si nu s-a dorit sa am mai mult de unul doi foliculi maxim.Am fost stimulata cu Puregon.
Euy in ziua 10 ama avut un folicul pe stanga de 13 mm, iar in ziua 12 cand am fost la eco din nou se declansase liber ovulatia, deja. Am facut inseminarea in ziua 13.Cu sanse mai mici de reusita dar am facut-o totusi.
Parea mea este sa te linistesti, ca cred ca s-ar putea sa fie bine, s-ar putea sa ai o ovulatie mai tarzie, linistit acel folicul mai are timp sa creasca pana luni si apoi pana se decide inseminarea. Eu cred ca nu este nimic pierdut la tine.

Iti tin pumnii si iti urez succes!
Fii increzatoare si vei reusi.
Eu acum sunt in ziua 13 dupa inseminare, rushii ar trebui sa imi vina in 5 oct, duminica, sper sa nu vina!
Tie iti urez mult succes si nu te panica , ca o sa fie bine!

Tine-ne la curent!

Cu ce ai facut stimularile????
cate zile? Acum mai iei ceva?
Te pup,
Marcela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victoria spune:

Eu iau acum Kamayani si Tinctura de branca Ursului (se gasesc la magazinele naturiste), ambele cica stimuleaza ovulatia, fertilitatea, etc... Incearca si tu...

V.

veni, vidi, Victorie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Doctorii spun ca fiecare femeie are cel putin un ciclu anovulatoriu pe an, daca nu mai multe, asa ca poate ca ciclul acesta este anovulatoriu, insa asta nu inseamna ca toate vor fi asa mai ales ca tu ai spus ca nu ti s-a mai intamplat asa ceva.

pupici
Crinuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ariela spune:

Dragele mele, multumesc pentru raspunsuri.Eu nu am luat nici un medicament pentru stimulare. Ce s-a intamplat este datorat organismului, care vad ca s-a cam prostit.Va mai spun luni ce-am facut.Sa auzinm numai d bine.

Va pup.

Ariela

Mergi la inceput

Buna,fetelor.

Dupa cum v-am promis, va scriu ce-am facut astazi la doctor.
Mi-a facut iar ecografie si concluzia este ca luna asta nu am ovulatie.

De vineri pana azi , s-a pierdut si foliculul acela amarat de 10 mm iar mucoasa este foarte subtire. DEci,ioc inseminare.

Mi-a spus ca din a 2 - zi a ciclului urmator pana in a 6 -a zi sa iau 1 pastila de OVAMIT.

E bun medicamentul acesta? Are rezultate bune ? Cat costa ?

Eu pana acum am mai luat Clostilbegyt dar nu prea a dat rezultate.

Va pup.

Ariela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ariela, tu ai ciclul regulat?

Crinuta

Mergi la inceput

Da , Crinuta este regulat.La 28 - 30 zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Draga Ariela,

In cazul tau, eu cred ca a fost doar o nesansa de luna asta...ai fost poate prea stresata cu plecarea medicului in concediu, in fine!
stai linistita, gandeste pozitiv si minunea va veni.
Iti urez bafta multa si o burtica maricica!

Boga

Mergi la inceput