De ce nu lasati sa "moara" subiectele de batranete

De ce nu lasati sa "moara" subiectele de batranete | Autor: reiki

Link direct la acest mesaj

Nu doresc sa pun in discutie felul in care sunt moderate subiectele dar consider ca daca nu exista probleme tehnice (si dupa cum vad nu sunt) un subiect nu ar trebui sa fie inchis din motive ca: a ajuns la un anumit numar de postari sau un anumit numar de pagini. Daca este interesant si/sau atractiv pentru membri acestui forum sa fie lasat in viata nu "omorat"/inchis. Nu cred ca deschizand un alt subiect cu nr2 pe aceasi tema mai poate fi urmarit cu aceasi acuratete.
Gresesc oare?

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Eu cred ca gresesti.Pe mine ma intereseaza un subiect care a ajuns la pagina 9 a partii a X-a si mi-ar fi foarte greu sa ajung la ultima pagina, daca ar fi fost toate paginile astea intr-un singur subiect. Mi se pare mai usor de urmarit cand sunt mai putine pagini. Parerea mea.

Doamne ajuta cui saruta si sporeste cui iubeste

http://community.webshots.com/user/adrianacalin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mmihaela spune:

Cand 'seria de mesaje' este 'fierbinte', o gasesti intotdeauna pe prima pagina, iar dupa primul click te poti duce la 'pagina ta', unde ai ramas cu cititul. Mi se pare mai simplu...Desigur, parerea mea!
Un nou venit o poate lua de la capat fara sa cotrobaie dupa partea I, a II-a samd, gasind totul in acelasi loc. Nu prea eram convinsa la inceput ca asa e mai bine, dar in 'partea a II-a' deja multi renunta sa mai scrie, si devine mai 'peste mana' de cautat...
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns admin spune:

Reiki din pacate te inseli in privinta problemelor tehnice. Acestea exista chiar daca nu se simt. Foarte curand va trebui sa facem un upgrate la server pentru a va putea oferi si in continuare servicii de calitate. Probabil ca in momentul in care o sa avem al doile server dedicat bazei de date nu o sa mai fim asa de precauti cu inchidere sau stergerea subiectelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reiki spune:

Acu hai sa fim corecti. Daca se deschid doua subiecte 1 si 2 cu acelasi titlu baza de date va avea aceasi marime daca membri vor scrie in ambele la fel cum ar scrie in unul mai lung? Nu cred ca ar afecta sub nici o forma marimea. Din contra daca stau si ma gandesc bine. Oricum e alegerea voastra si tre respectata doar ca in felul asta stricati uneori farmecul unui subiect si chiar il lungiti cu cei care nu au citit subiectul 1 si reiau in sub. 2 teme deja consumate.
O zi faina tuturor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leda spune:

Cand 'seria de mesaje' este 'fierbinte', o gasesti intotdeauna pe prima pagina, iar dupa primul click te poti duce la 'pagina ta', unde ai ramas cu cititul. Mi se pare mai simplu...Desigur, parerea mea!
si a mea Miha!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marius spune:

Reiki, logica ta e buna in principiu insa exista si un altfel de a privi lucrurile chiar si tehnic. Hai sa iti sugerez un exemplu:

Cum crezi ca ar fi mai simplu pentru tine in a gasi un paragraf sa zicem paragraful 50 intr-un singur volum avand codul 1.50 deci parcurgand 50 de cautari succesive
sau
2.2.25 adica paragraful 25 din al doilea volum fiind 2 volume parcurgand deci 25 de cicluri de cautare?
rezultatul fiind acelasi insa timpul....e de 1/2 aprox.

Tu ai surprins doar marimea bazei de date, eu discut de interogarea bazei de date.

Si nu uita e doar o sugestie de a mea. Poate gresesc.

Marius (www.desprecopii.com)

Mergi la inceput

Cred ca era bine sa fim incurajati sa posta subiectele pe linii cat de cat apropiate. Explozia de subiecte face posibila dezordinea si deja la numai 15 subiecte pe pagina, caut cu nadejde sporita un biet cumul de mesaje, la care probabil n-a mai postat nimeni de 2 zile.
Este clar ca si la 50 de mesaje pe pagina, situatia se poate repeta
Ce e de facut? Se vor incarca mai greu paginile. Putem accesa subiectele dupa litere? Cum ajungem la ele, repede sau incet, ce mai conteaza, intrebarea este cum!
Miha

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Eu nu ma impac deloc cu ideea de cumulare a raspunsurilor pe o anumita tema, sub denumirea (topic) sugestiva a moderatorilor. Lasati oamenii sa puna intrebari fara sa primeasca raspunsurile de acum 6 luni. Vor exista intotdeauna useri noi veniti, deci probleme la care cer raspuns si vor sa fie tratati cat mai "personal". Daca pentru unii (ei fiind veterani ai DC), problemele respective au fost rasdicutate, eu cred ca trebuie sa le fie reamintit ca pentru asta este un forum. Riscam sa-l transformam intr-un registru cu rezumate, pe care sincer, nu stiu cati au rabdare sa le citeasca si devin astfel inutile. Este parerea mea personala.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Violeta spune:

Vreau sa mai adaug ca acesta arhivare a moderatorilor poate sa fie stocata intr-o alta sectiune( de exemplu, ARHIVA cu subiecte interesante) sau la fiee sectiune sa existe Arhiva...
Revin cu rugamintea sa lasati subiectele sa fie hot, proaspete, in fiecare dimineata! Multam'

Mergi la inceput

Cum ajungem totusi la partea I, a doua, etc?
De obicei renunt sa mai dau pagina dupa pagina, pentru a citi aceste serii anterioare. Exista totusi o cale mai simpla?
Merci,
Miha

Mergi la inceput