Cumnata mea este insarcinata in 2 luni si a aflat facandu-si analizele ca are acest virus.A mai facut un set de analize si asteapta rezulatul peste o saptamana;sunt foarte ingrijorati si ea si fratele meu,ce sanse sunt pentru sarcina,ce probleme pot aparea?
Draga Bia,
Si eu am descoperit ca am CMV cand mi-am facut analizele in timpul sarcinii (pe care am pierdut-o apoi). Tot ce stiu e ca, o data dobandit, nu mai dispare din organism, dar ca daca nu se manifesta in timpul sarcinii e ok. Toti medicii pe care i-am intrebat au spus ca nu exista tratament, trebuie sa incerci sa-ti maresti imunitatea (????), cu produse naturiste gen: CORDICEPS, SEPTILIN, etc.
Eu zic sa postezi subiectul si la " Clinica", sa vedem, poate raspunde un medic si ne lamureste mai bine.
II tin pumnii cumnatei tale,
V.
veni, vidi, Victorie!
daca acest virus este contactat sau se manifesta in timpul sarcinii, el nu se poate trata. da avort spontan pana la 3 luni, apoi malformatii ale fatului sau oprirea dezvoltarii normale a sarcinii. daca este descoperit in afara sarcinii se poate trata. sanatate maxima! alina
P.S. vezi si www.citomegalovirus.com
Nu vreau sa te sperii dar am o prietena care a contactat virusul in timpul sarcinii.Ea a ramas foarte greu insarcinata si tare s-a bucurat cand era insarcinata .Nu a pierdut sarcina , doctorul zice ca poate si din cauza ca si-a dorit ea foarte mult copilul, dar copilul s-a nascut cu mari probleme si a murit cred ca pe la un an si ceva.
A suferit foarte mult dar Dumnezeu i-a aujuta pentru ca si-au inmormantat copilul in decembrie si cam tot in perioada aceea a ramas din nou insarcinta si acum are doua fetite gemene superbe .
Dumnezeu sa o ajute si pe cumnata ta .
ali